Inför V75/jackpot: Tae Kwon Deo struken – men Kolgjini har andra segerkandidater

55

Inför V75®/jackpot: Tae Kwon Deo struken – men Kolgjini har andra segerkandidater

Någon start för Tae Kwon Deo blir det tyvärr inte i Årjängs Stora Sprinterlopp.
Men det hindrar inte Adrian Kolgjini från att ändå ha två heta bud på V75®.

Det fortsätter att strula för Tae Kwon Deo. Stall Kolgjinis stjärna har haft hosta i veckan om kommer därmed inte till start i Årjängs Stora Sprinterlopp. Hästen ströks under fredagen.
– Jag fick stryka honom nu på dagen faktiskt. Han har stått och hostat i två dagar nu och fortsatte i dag, så det var inte så mycket att be om. Det klaffar verkligen inte för Tae Kwon Deo för dagen, vi får kämpa vidare, säger Adrian Kolgjini.

Upstate Face en undantagshäst
Men för Adrian Kolgjini finns det ändå goda möjligheter till segerglädje på V75® under lördagen. 9 Upstate Face (V75-3) har de senaste månaderna verkligen visat framhovarna. Femåringen vann på läckra 1.09,5 över 1640 autostart i Östersund och följde därefter upp med en ny överlägsen seger i Boden veckan efter. Nu är Upstate Face tillbaka i veckans Silverdivisionen.
– Upstate Face har vi i tankebanorna alltid haft att han kan vara så här bra, men att han skulle explodera på så här kort tid kunde man mest fantisera om. Hästen har verkligen börjat leva upp till det som han en gång lovade och han känns fantastiskt bra för dagen. Vi har väntat med att dra växlarna på honom tills han känts redo, nu känns han bara bättre och bättre. Det är en undantagshäst. Han var ju väldigt ”spökig” som hingst, men nu verkar det som om han verkligen landat i sig själv, fått ”valack-lugnet” och är trygg för dagen och det har gjort att han tagit ett steg till. Jag tror absolut inte att det gjort något att det gått lite längre mellan starterna nu, jag körde ett jobb med honom i tisdags och det skvallrade om att det är fortsatt bra form. Trots läget här ska det vara en bra chans, säger Adrian Kolgjini.

Kan bli en Hugo Åbergs-häst
I slutet av juli avgörs Hugo Åbergs Memorial på hemmabanan Jägersro. Om Upstate Face står för ännu en topprestation avskriver stallet inte att han kan bli en bubblare i loppet.
– De håller på att dra i honom, men vi har hela tiden sagt att det är upp till hästen. Är han så bra som man kan hoppas på är vi i alla fall inte rädda för att prova vingarna.

Upper Face i en för låg klass
5 Upper Face
 (V75-1) är också en häst från Kolgjinis stall med stor potential. Han dyker upp redan i den inledande Bronsdivisionen och är ytterligare en häst för spelarna att ta på allvar.
– Upper Face tror jag faktiskt på lite chans med måste jag säga. Det blev ett lite tråkigt spår men hästen är okomplicerad i volten och kan nästan vara snabb när han kommit iväg ett par steg, så vi ska hitta en bra position i alla fall. Skulle vi få överta ledningen känns det verkligen spännande. Han gick bra senast och hade krafter kvar i mål då. I sina ljusa stunder är han väldigt bra och jag tycker fortfarande han står i en för låg klass sett till kapaciteten.

 

SPELA V75, V86 & V64 MED OSS!
Vår partner SPELGUIDEN AB har levererat tips till Spelbutiker i över 30 år
Alltid flera TRESTJÄRNIGA system som passar alla plånböcker!
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.