Inför V75: Westholm har en spännande kvartett

65

Inför V75®: Westholm har en spännande kvartett

– Spikar man inte tycker jag att min häst är ett givet streck.
Jörgen Westholm lyfter fram Carry Cash som sin kanske hetaste chans på V75®.

Jörgen Westholm har en kvartett till start på V75® och han lät ganska förväntansfull i en intervju i Vinnare V65 på fredagen.
För ut är 1 Bordeaux Doc (V75-1) som debuterade som fyra i ny regi senast i Rättvik.
– Han var lite seg då, jag har vässat lite hårdare nu och det blir barfota runt om. Det fattas kanske lite i honom, jag var lite besviken på honom i debuten med tanke på att han hade jobbat rätt bra, men nu är det mer vässat. Vi ändrar till barfota runt om.
12 The Engine (V75-2) var tapper i Eskilstuna senast som tvåa.
– Ja, det var han, det vart ryckigt kört och han gick bra. Han går bra varje gång tycker jag. Det är iskallt utgångsläge nu, men har varit fin i jobben. Jag vet inte riktigt hur det ska gå till därifrån. Om man tar med många hästar så är det en häst under utveckling. Det blir vanlig vagn den här gången.

”Mitt fel att hon felade”
4 Your Dreamlove
 (V75-3) var bra senast efter galopp som trea på Axevalla.
– Hon var fantastisk, det var mitt fel att hon felade efter 500 meter, jag skulle gå till attack då och så var det fler som gick och så störde jag henne lite där. Hon hade varit långt framme, eller hon v-a-r långt framme m-e-d galoppen. Kliver hon iväg från fjärdespår så är hon absolut en häst som är med i striden. Det blir vanligt vagn.
– 5 Carry Cash (V75-4) har äntligen att bra utgångsläge men holländaren (3 Zion Font) är fortfarande med… Han var med på Axevalla också och var riktigt imponerande där, men det ska bli spännande och Carry trivs om hon kan få ånga på rätt så tufft där i främre träffen hela tiden och har utvecklat startsnabbheten också, så spikar man inte trycker jag att min häst är ett givet streck.
Vilken är hetast av dina fyra?
– Carry och Dreamlove tycker jag kan vinna om det stämmer för dem.

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.