Inför V86 (måndag): Håkan K med spännande trio

85

Inför V86 (måndag): Håkan K med spännande trio

Håkan K Persson gästar sin gamla hemmabana Axevalla med en spännande trio på V86®.
– Mad Princess är bästa chansen, hon var bra när hon vann näst senast och bra även senast som trea, säger Halmstadtränaren.

Håkan K Persson har fått in flera intressanta nyförvärv på senaste månaden och så sent som i fredags tog Moses första segern i sin nya regi.
Moses kom från Daniel Redéns stjärnspäckade stall och därifrån kommer även Hilltorp Hawk som gör debut för Håkan K Persson på måndagskvällen. Fyraåringen har vunnit tre av fem lopp i år och totalt fyra segrar på elva starter i karriären.
– Riktigt kul att få in sådana här starthästar, det är inte så vanligt. Hos mig blir de här hästarna kungar. Det är två olika hästägare hos mig som köpt dem, berättar Håkan K Persson.
– 12 Hilltop Hawk (V86-7) kom i full tävlingskondition för inte så länge sedan. Han har tränat på och har gått ett banjobb, 1.15/1600 meter invändigt om Four Guys Dream på ett bra sätt. Det verkar vara en riktigt fin häst och han inledde året med tre raka segrar. Det var trist att han fick så dåligt läge. Jag vill helst inte att han ska få ett alltför tufft lopp direkt. Vi får hoppas på lite tur härifrån. Tanken är att han går barfota bak, säger Halmstadtränaren.

Spark i hagen
Förutom Hilltorp Hawk startar Håkan K Persson ytterligare två hästar till start inom V86.
– 1 Mad Princess (V86-3) har bra form och jag håller henne lite högre än Four Guys Dream i detta loppet, hon är vår bästa chans på måndag. Senast satt hon i tredje invändigt och spurtade bra när hon fick chansen, jag tror hon blivit tvåa om hon inte hade rumplat till 100 kvar. Hon är snabb från start och bör få en fin position. När hon vann för tre starter sedan öppnade hon bra från just innerspår och sedan avgjorde hon från rygg på ledaren. Hon har kapacitet för att räcka långt här och jag är optimist. Det blir barfota fram.
– 6 Four Guys Dream (V86-3) har det krånglat en del med efter senaste starten och han har fått träna på under sommaren. Han var startklar för några veckor sedan men fick en smäll i hagen och fick stå över lite. Han känns bra i träningen och brukar gå bra efter vila, säger Håkan K Persson.

SPELA V75, V86 & V64 MED OSS!
Vår partner SPELGUIDEN AB har levererat tips till Spelbutiker i över 30 år
Alltid flera TRESTJÄRNIGA system som passar alla plånböcker!
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.