Innehar nu 1:a platsen som Sveriges mest prövade Hästägare… Ja, men GRATTIS Catarina :-(

529

Kan inte påstå att jag ens kan med våld le just idag… Går bara på nån sorts ReptilHjärna…
Fölet går det tungt med. En viss förbättring vid förra omläggningen och imorgon ska vi in på kliniken igen till Ragnhild. Skulle verkligen behöva att det fortsätter åt rätt håll, hon är som under skinnet på en nu den lilla. Inte klokt vad fokuserad man blir ändå när något inträffar såhär med de små… man ska som bara klara det…no matter what. Har som fått ett mjukisdjur till…hon Älskar verkligen att tjusa den lilla och grabbarna tillbringar mycket tid med henne…Sen blir det väl en hel del extra TLC från mig oxå..Sammanfattningsvis så är vi rätt förtjusta överlag… Yngste sonen och Lillan vilar en stund....
Hade anmält tre till start på Umåkers tävlingar imorgon. Två strukna idag. Angela Corner i full form, har fått en smäll i huvudet –> sårskada och penicillin. Känns fruktansvärt surt från spår 1..
Dramaqueen hade en liten liten svampighet på insidan/baksidan av kotan som jag gick och lös på ATG idag… ätter värre här… en tinyviny senskada… DÅ kan man hålla sig för skratt… Även om Ragnhild tröstade med att den är jätteliten och att de flesta inte ens skulle upptäcka den (är rätt petig) så blir man bara så lessen. Hela sommaren är ju borta hur som helst…Hon hade oxå fått ett perfekt 1:a spår, även om jag känner att det får kvitta…grämer mig och oroar mig för annat istället (Läs) Dramaqueen på boxvila inne på travet i dagens läge innebär nog en söndersparkad häst, så hon har fått komma hem över helgen iallafall. Hoppas att hon ska hålla sig lugn här istället.

Kvardå…Jodå, han brukar alltid trösta mig när jag är lessen…Hjärtat Van Gogh. Perfekt spår 4 bakom bilen. Hoppas på en bra start, att han ska göra ett bra lopp igen och hjälpa Matte med veterinär räkningen… Den gör mig verkligen sömnlös just nu… Bara onödiga utgifter rätt igenom… Men nödvängiga… Livet som hästägare just nu…. Besviken mycket mycket Besviken…& Trött…
Snälla Älskade Goggen…Tur Han finns…Mitt GlädjePiller…Ska åka och boosta lite…borra in näsan i manen på honom och bara läka själen en aning… & försöka Välkomna Morgondagen som en Bättre dag… Just nu känns det bara som att överleva…Jag som längtat så till denna helg… Men jag vet att det finns problem och det finns Problem. Det här är problem…men det hindrar ju inte att känslan av ”alldeles för mycket” kan implodera i en… Tack och Lov så har man levt ett tag… Det kommer bättre dagar…fram till dess så hittar ni nog mig…rätt ofta med näsan i manen på min stora älskade springare eller på huk inne hos Drottningen…Det är lugnt Catarina, Allt kommer att bli Bättre… Kram på Mig…. Det är typ det jag pysslar med då…Bara så ni vet…

1 KOMMENTAR

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.