Isor Håleryd: Untersteiners bästa chans

69

isor håleryd

Ingen succé i torsdagens Sprintermästare.
På lördagen tar Halmstads ledande tränare Peter Untersteiner nya tag i V75.
– Isor Håleryd är min bästa chans, säger hemmaidolen.

Peter Untersteiners dröm om seger i Sprintermästaren gick inte i uppfyllelse på torsdagskvällen. Hans duo Poet Broline och Flash Håleryd var chanslös mot enorme Uncle Lasse som vann loppet på Europarekordet 1.09,3. Men på lördagen fortsätter travfesten i Halmstad och då kan hemmaidolen komma att spela en huvudroll.
– Isor Håleryd (V75-2) är min bästa chans. Det känns att det är väldigt bra motor i den här hästen. Allt ser bra ut inför loppet och jag har bra feeling och tror att han kommer att gå riktigt bra. säger Peter Untersteiner, som även tänker utmana storfavoriten Fridericus medTrust Launcher i V75-inledningen.
– Nu kör vi med helstängt huvudlag och kan jag så kör jag gärna i ledningen, så får vi se hur långt det räcker.

”På g”
I gulddivisionen startar Peter Untersteiner fyrfaldige miljonären Dreams Take Time efter nästan två månaders tävlingsuppehåll.
– Han har haft en förkylning och stått över lite men han är pigg och glad i träningen. Sedan återstår det att se om det där lilla extra fattas men han brukar gå bra efter uppehåll.
Inte heller Glamour Håleryd (V75-4) har startat på ett par månader.
– Hon känns löpsugen och fin i träningen och jag tror att hon är lite på g, så en outsider tycker jag att hon är. Starsnabbheten är sådär så det är lite tråkigt läge men det är lite tröga hästar innanför vad jag kan se, så med lite tur kan hon hamna vettigt på det ändå.

Föregående artikelV75 system och V75 analys till Halmstad 9 juli 2016
Nästa artikelV75 resultat lördag 9 juli 2016 från Halmstad

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.