Jackpotmiljoner i ATG:s tomtesäck

75

jackpotmiljoner

Den som vill spela ihop till julklapparna på trav har en unik chans i dagarna.
Ödets lott har fallit så att ATG kan locka med jackpot på fyra olika streckspel.
Med start torsdag kväll inleds en miljonrullning av sällan skådat slag.

1,2 extramiljoner på V64 på torsdag.
0,8 extramiljoner på V65 fredag.
21,2 extramiljoner på V75 lördag.
1,8 extramiljoner på V64 med Grand Slam på söndag.
Att jultomten kommer tidigt i år behöver inte vara en tom floskel, åtminstone inte för den som gillar att spela om rågade travpotter.
Dagarna som leder upp till Lucia bjuder på en ytterst sällsynt koncentration av jackpots.
– Jag vill säga att det är unikt. Under min tid som jackpotansvarig har det i alla fall aldrig varit jackpot på fyra olika spel samtidigt, säger Peter Wallin, sport och spelkordinator på ATG.

Öppet på Gävle
Men för att få ta del av miljonerna gäller det förstås att hitta rätt på spelet.
Som lots in i jackpothamnarna tar vi de experter som ska jobba med de aktuella sändningarna i ATG Live.
Starten sker på torsdagskvällen där Daniel Olsson guidar genom V64-tävlingarna på Gävletravet.
– Sportsligt är det ingen hög kvalité på omgången, men däremot är det väldigt öppna lopp rakt igenom. Det ser svårlöst ut, säger Olsson och bjuder på sitt bästa drag:
10 Jeppas Pronto i V64-2. En lillebror till topphästen Jeppas Maxi som fått tre lopp i kroppen efter uppehåll och såg fin ut senast. Han borde vara segeraktuell nu och är bara spelad till nio procent.

”Ska slå i sömnen”
V65 körs på Solvalla under fredagseftermiddagen med Anders Malmrot som tipsciceron i tv-rutan.
– Det är väl en typisk fredagsomgång. Svante Båth och Roger Walmann är tränarna som dominerar så det gäller att pricka vilka av deras favoriter som håller och vilka som inte gör det, säger Malmrot som håller en av den senares hästar som omgångens bästa spik.
9 Ioana Hanover (V65-3) ser ut som en bra bank att luta sig mot. Hon möter hästar som hon normalt ska slå i sömnen.
– Ett roligare drag är 12 Winner Journey (V65-6) som verkligen sett smällfin ut på slutet. Läget gör att han blir bortglömd, men jag är inne på att det kan räcka till seger ändå.

Bryssel bästa V75-spiken
Russinet i lussebullen är förstås V75 som utspelar sig på Färjestad där Micke Nybrink pluggat hårt för att hitta vägen till sju rätt.
– Det jag ser mest fram emot är gulddivisionsloppet (V75-3) som håller oerhört hög klass för att vara mitt i vintern. Tre riktiga stjärnor i 4 On Track Piraten, 5 Nadal Broline och 8 Anna Mix där jag inte vill ta ställning.
– Istället håller jag 2 Bryssel (V75-6) som den bästa spiken. Som han såg ut som fastlåst i Europaderbyt är jag inte främmande för att han rent av hade gett Readly Express en match med lucka. Senast fick han gå i dödens på Uncle Lasse och motståndet nu är av en helt annan klass.
Har du något mer att bjuda på?
9 Darius Boko (V75-5) som radat upp tre raka segrar utan att behöva ta i det minsta. Även om motståndet är tuffare nu så tror jag att det kommer att se ut på samma sätt; han liftar med i ryggar och blåser till dem på upploppet.

”Mycket rörig omgång”
Slutligen bjuds V64 med Grand Slam där en ensam vinnare garanteras tio miljoner kronor. Men pengarna som gick vidare från förra veckan betalas naturligtvis ut oavsett hur många som prickar sex rätt.
– En mycket rörig omgång, verkligen en Grand Slam-omgång i dess rätta bemärkelse och fullt tänkbart att det bara blir en vinnare, kommenterar Anders Malmrot tävlingsprogrammet på Bergsåker.
– Det som sticker ut är en jättefin tvååringsfinal med 125 000 kronor till vinnaren, men jag har inte hunnit titta på alla hästar ännu så jag vill inte säga vem som vinner. En tidig idé är 9 Alvena Vanja i V64-4. Hon såg inte plågad ut när galoppen kom i V75 senast och möter enklare hästar. Dessutom står sig Jimmy H Andersson väldigt bra som kusk i de här loppen.
ATG:s tomtesäck är laddad med 25 extramiljoner.
Nu börjar utdelningen.
Vilka som fått ta del av klapparna vet vi på söndag kväll.

Föregående artikelSabotage mot storfavorit i Norge!
Nästa artikelDags för 18:e segern i Guld eller?

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.