”Jag gratulerade och tårarna kom”

32

Den hemlige mannen tog hem 1,2 miljoner kronor på V86 för en vecka sedan.

Efter vinsten kom vinnaren in i butiken där han lämnade in sitt miljonsystem.

– Jag tog i hand och gratulerade och tårarna kom. Han var rörd, säger Matts Grönlund, spelansvarig på Ica Supermarket i Frösön.

Förra onsdagen gav åtta rätt på V86 över en miljon kronor i utdelning.

En av vinnarna lämnade in sitt system på Ica Supermarket i Frösön, och butikens spelansvarige, Matts Grönlund, trodde sig veta vem vinnaren var.

– Jag misstänker en person som aldrig varit inne i den här butiken förut, men som var inne i går och lämnade in ett system till V86, sa Grönlund till Trav365 dagen efter storvinsten.

”Jag blev väldigt glad”

Nu – en vecka efter vinsten på 1,2 miljoner kronor – har vinnaren givit sig till känna i butiken.

– De var inte han som jag misstänkte, säger Matts Grönlund till Trav365 och fortsätter:

– Det är en herre som vill vara anonym. Jag kan säga som så att jag blev väldigt glad när jag såg vem det var som vunnit och att pengarna verkligen hamnat rätt. Jag tog i hand och gratulerade och tårarna kom på vinnaren. Han var rörd.

I kväll är det dags för en ny V86-omgång då Solvalla och Jägersro delar på arrangörsskapet. För två veckor sedan satte Matts butikens andelsspel, vilket gav 1 200 kronor vardera fördelat på 60 andelar. Inför kvällens tävlingar har han valt att spika tre hästar.

– Det gäller att ha två eller tre spikar på V86, så man får plats med lite flera hästar i övriga lopp. Det kan alltid hända grejer. Jag tror på 5 DD’s Hitman (V86-1). Ska vara en klass bättre än de övriga trots att det är årsdebut, analyserar han.

Tror på Adielsson-skräll

– Sedan spikar jag 1 Rajesh Face (V86-3) och 1 Global Tendency (V86-7). Rajesh Face var riktigt bra senast och Global Tendency ska Peter Untersteiner sätta jänkarvagn på bland annat.

Vad är den bästa skrällen i omgången?

– Oj, det är svårt. Men i morse ändrade jag lite och tror på 6 Paparazzi M. (V86-6). Har väl ingen fin rad med det är Erik Adielsson i sulkyn och kan han ta spets är det bra chans. Inte så jättemycket spelad heller.

Läs mer hos Trav 365 på Aftonbladet

Föregående artikel”Jag förväntar mig inte att han vinner”
Nästa artikelNy uppvisning trots uselt läge?

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.