”Jag har sett fram emot den duellen”

36

Megastjärnan Nuncio förlorade.

Framför ögonen på Solvallas sportchef Markus Myron.

– Jag har sett fram emot duellen mot Bold Eagle, det är möjligt vi får se fram emot något annat nu istället, säger Markus Myron.

Efter två raka förluster skulle fjolårets segrare av Elitloppet, Nuncio, rätta till kungakronan som hamnat lite på sned under onsdagskvällen på huvudstadsbanan.

Solvalla, som målat upp duellen mellan Stefan Melanders superstjärna och det franska monstret Bold Eagle som dragplåster inför årets upplaga av Elitloppet, ville så klart som alla andra travfans att Nuncio skulle prestera.

Så blev det inte.

Nuncio åkte på sin tredje raka förlust – framför ögonen på Elitloppsgeneralen Markus Myron.

– Orolig kan jag inte säga att jag är. Jag hade blivit jätteglad om Nuncio sett kanonbra ut. Jag har sett fram emot duellen mellan Nuncio och Bold Eagle, och det är möjligt vi får se fram emot något annat nu istället, sa Markus Myron i TV12 under onsdagskvällen och fortsatte:

– Det kan ju vara så att Stefan Melander väljer att starta Nuncio i Elitloppet ändå, det vet jag inte, det är upp till Stefan.

Läs mer om trav hos Trav 365 på Aftonbladet

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet