Jag Jobbar Bäst i Sängen….

599

Hade jag en Chef som en gång sa…(Tror faktiskt att det är den bästa jag haft). Klok Kvinna faktiskt…för att vara chef, menar jag då…
Tror snart jag är detsamma…Klok Kvinna som Jobbar Bäst i Sängen…
Kommer på så många fina idéer, just som jag ska till att sova. Just nu så är jag värsta InredningsNörden. Funderar på att göra om lite kan man säga…Överallt…Samtidigt.
Det är helt sant faktiskt, och nu snackar vi två-tre stall, ett bostadshus, en liten lägenhet, trädgård, utedrift och…Skoja bara…Det var allt 😉
Ni fattar varför det kan snurra runt lite i kupan. Så ser jag nu uteslutande på DesignProgram, vilket faktiskt är bra. Matlagningsprogrammena har ett mkt lösare grepp på mig nu. Den fruktansvärda Kvällshungern har minskat Dramatiskt…men då ersatts av att Just exakt när jag ska till att sova….PLOPP…Jaaa (ett exempel, typ) Ååååh, vad snyggt det vore med vita matta väggar i rått trä, och öppna blästrade balkar….& Kristallkronor och Spegelmosaik på pelarna…Klarvaken på Direkten. Måste genast starta datorn igen och Swooosh….Jag som gick och la mig tidigt sitter med datorn i sängen och letar bilder och annat tidsödande (när det gäller sovtidsbortfall).

Hästarna Gick Bra i provlopp idag…känns helt realistiskt att sikta på start sista helgen i April med Angela Corner och Dramaqueen. Van Gogh får antingen starta eller kvala på lånfredan, tack vare ST´s dåliga regelverk, men det är historia. Nu taggar jag bara vidare mot torsdag och Konsert med Thåström istället för start i Boden…undrar för vilken gång i ordningen det är jag ser honom, om man då får räkna Ebba Grön och Imperiet…ingen aning, men jag kan säga att det är många fler än ett par och än har jag aldrig nånsinn vart ens det minsta lilla besviken…Räknar inte med att vara det nu heller…. Vad är väl en travKväll i Boden…(Troligen Alldelens Underbar, försöker bara att inte Gräma Ihjäl Mig Totalt:///)

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.