Jag lovar, jag lever

255

felicia_johanneson

Hej alla!
Jag vill börja med att påpeka min otroligt kassa uppdatering här. Min laptop är trasig och det är inte speciellt kul att blogga från mammas dator pga bristen på bilder o.dyl och jag kan inte heller riktigt lägga in bilder från min kamera här heller. Det är lite smått segt och det har fått mig att tappa motivation att skriva.

Antar att jag inte var ensam om att se Derbyt idag? Fniss. Köpte en HarryBoy tillsammans med mamma och det gick inte vägen för oss alls. I Derbyt spelade vi på 1 och 3 om jag inte minns fel men vårt system hade spruckit sedan långt innan. Jag var nära på att gråta när Ludde vann… Kanske för att min mamma gjorde det, haha. Vet inte varför men mamma och jag är jättekänsliga… Det är lite smått pinsamt, haha.

I övrigt har det inte hänt så mycket i min lilla travvärld. Det är la Åby på torsdagarna men nu det senaste har vädret varit så kasst så jag har inte brytt mig om att ta med mig kameran. Skulle ändå inte bli några bra bilder.

Skolan har också dragit igång för min del! Går nu på Wendelsbergs folkhögskola här i Mölnlycke där jag bor. Jag trivs superbra. Både lärare och elever är helt underbara. Det är så skönt att vi är så få elever också. Även om man inte kommer lära känna alla är de ändå en speciell gemenskap och man känner sig som en del av något stort. Här är en bild på min vackra skola. Sjukt hur vackert det är, ellerhur?

http://www.svenskaturistforeningen.se/PageFiles/1632/Molnlycke_Wendelsberg.jpg

Blev inte så mycket travsnack idag utan uppdaterade mest bara för att ni ska veta att jag fortfarande är vid liv och inte gått upp i rök. Så ja… Nu vet ni! Fniss. Som den musiknörd jag är vill jag också tipsa om ett fantastiskt bra album av ett av mina absoluta favoritband Alesana. Skivan The Emptiness är helt fantastiskt bra och om ni gillar metal/alt. rock så rekommenderar jag denna skiva/detta band starkt. Skivan är ganska brutal och handlar om mordet på en persons flickvän. Alla låtar hänger ihop och bildar en berättelse. Lyssna, lyssna, lyssna!

ALESANA – THE EMPTINESS

Pussar