Jägersro DD

23

dd-tips dd-blogg

Stod bredvid Peter Untersteiner och duschade häst idag och sa till honom att jag tyckte V64-3 blev ett rätt så bra lopp. PU verkade mest fokuserad på att komma före 1 Truculent från start. Copenhagen Cup-vinnaren 2 Orali nämnde han inte ens 🙂 Nog kan det bli lite tempo på det loppet och det ska bli spännande att se 10 Perfect Toll igen. Håller han sig på benen denna gången så har han en vass avslutning. Även Flemmings 9 Nouvelle Pelle kan bli giftig. Men jag är inne på att om Orali är väl förberedd inför detta så vinner han.

DD-1 är ett stolopp över den korta häcken. 5 Rondine d’Amore blir favorit men det är stor risk att hon får dödens denna gången. Stallkamraten 3 Artemis är lite rappare från start och jag tror att hon får ett helstängt huvudlag på sig idag och Senior lär väl vara sugen på att ge Junior en match. Ska inte svära på att det helstängda sitter på men det lät så. Hon kan nog kuta på rätt så bra om hon skulle få spets men samtidigt så ska hon ta sig förbi de invändiga också och framförallt 2 Vincere Scis Win kan ju sticka iväg rätt så bra från start. Jag tar de båda Untersteiner-kusarna och tar även med 7 Salina DK, 9 Lady Montechristo och spurtkanonen 10 Silver Annie som kan speeda ner samtliga om det klaffar.
I DD-2 chansar jag lite och hamrar i en spik på 3 Slide So Easy. Han är en bra sprinter och har fått ett lopp i kroppen (även om det blev galopp). Förhoppningsvis är han taggad till detta loppet och då räknar jag med att han blir tuff att stå mot.

DD-1: 2,5,7,9,10
DD-2: 3 Slide So Easy
Min raka DD: 3-3
Min roliga DD: 9,10-3

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.