Jägers/Valla DD

16

TRAVDDBLOGGEN

Snart har halva Prix d’Amerique-veckan passerat och jag ser på diverse sociala medier att flera gör sig redo att åka ner till Paris för att ta del av den fantastiska helgen som stundar. Givetvis blir man lite avis men tids nog ska jag själv också besöka Vincennes och få studera kolstybben på nära håll. Tänker mig att det kanske blir redan nästa år om allt stämmer för då håller jag tummarna för att en av mina absoluta favoriter Support Justice kommer att delta i PdA. Men det är långt till dess och det får tiden utvisa. Startlistan till söndagen är väl inte definitiv ännu men jag hoppas jag hinner med att delge mina tankar här innan loppet går. Jag vidhåller fortfarande att Mosaique Face är mycket intressant och nu är det ju klart att han får Pierre Vercruysse i sulkyn på söndag vilket jag ser som ett stort plus. Jag gillar Ludde men här tycker jag han gör helt rätt. Det är lite krångligt att köra på Vincennes om man inte gör det regelbundet och med en rutinerad kusk ökar givetvis chanserna. Hoppas bara han lyssnar på Lutfi och inte kör alltför snällt med MF…

Ikväll är det Jägersro och Solvalla som delar på loppen. Vi börjar i DD-1 där jag tänker spika 3 Overtaker By Sib. Visst finns det några rätt så bra som kanske borde vara tidigare streck men jag tycker Sibbe är en tilltalande spik.
I DD-2 gör 10 Sciacallo O.M debut för Johan Untersteiner vilket såklart är mycket spännande då det är en häst som kanske har det där lilla extra. Han gör dock första start efter en halsoperation och i första hand vill man nog se att han fungerar som han ska. Har sett honom i jobb flera gånger från sidan och det är en läcker travare som har det lätt för sig. Givetvis ingen toppform men levererar han 75% här så tror jag han är med och gör upp om det. Dubblar bongen med 6 Dabano As som gör debut för Pekka Korpi. Han är nästan ostreckad vilket gör att jag vill ge honom en chans. Men loppet är rätt så öppet och det är många med vinstchans och man kan hoppas det blir lite tempo.

DD-1: 3 Overtaker By Sib
DD-2: 6,10
Min raka DD: 3-10
Min roliga DD: 3-6

Glöm inte bort 2 Ragata och 9 Twigs Voici i V86-2. De har kapacitet som duger fint här men de är väldigt lågt streckade.
3 Snapshot DK och 4 New Moon Face tänker jag dra streck för i V86-5.

Lycka till! 

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.