Janne Jackpot återvänder till travfödelseplatsen för att nita Harry

1095

harry boy

Kalmar…. Käääälmar… ljuvbittra minnen stökar sig upp i hjärnbarken när jag tänker tillbaka på alla fina gamla goda stunder som jag har haft på min gamla hemmabana. Det exemplariskt roligaste tillfället var nog i min egen begynnelse när jag var där andra gången eller nåt och jag stod storögd vid staketet och såg Roland Korsar värma Florlis Ask… jag tyckte så jäddrans synd om hästakraken som hade lindat ena benet och såg allmänt lessen ut. Stoet stod i 24 ggr fläskbitarna och var väl allmänt chanslös enligt spelarna.. men tårögd som jag blev vid synen av bandaget så la jag in en tjuga vinnare. Ja hur gick det då? Jo den vann stensäkert och Janne Jackpot hade lagt grunden till sin travspelskassa – och jag hade inte ens aldrig innan nånsin ens på tiden hört talas om ordet stötkörning.

Jaja… nu är det dags för V75 och jag tar det ganska kallt…. så får Harrysprätten känna sig lite lagom säker i ledningen med 98 spänn… gääääsp… en vacker dag så blir han så överrumplad så han hinner inte ens fatta vad som hände när jag tagit ledningen med ett par tusenlappar…

Här är våra rader.. må bäste hingst vinna:

Först mitt eget jäddrans spel

1 5 Nougat Ås*

2 1, 5

3 1, 7

4 2, 3, 5, 9, 10

5 11, 13

6 2 Frozen

7 2, 4, 5, 9, 11

 

Å sen tar vi Harrys rad – han tror på Raja

1 5 Nougat Ås*

2 1, 3, 5, 6, 8

3 7 Raja Mirchi

4 2, 9

5 6, 7, 9, 11, 13

6 2, 7

7 5, 11

 

Såja! Lycka till Grevar och Baroner samt Baronessor! Happy Lucky till er alla och en extra kramtanke sänder vi till LENA i sjuksängen. HOPPAS allt ordnar sig till det BÄSTA! Vi tänker på dig.

Eder vanvördighedersamme
Jan J Jackpot

 

 

Föregående artikelInför V75 2014-03-01: Kim har tre skrällchanser!
Nästa artikelKejsarens nya kläder?