Janne Jackpots heta Kalmar DD

27

janne jackpot kalmar

Äntligen har man kvicknat till efter midsommarfesteriet hos Werner Wunderbaum.. min mentor och stortipparmogul. Han skulle hjälpa mig med DD till denna midsommarfest på Kalmar men det sket sig redan i starten så jag fick koka ihop nåt själv. Tyvärr har jag ju bara de små penningarna att spela för så jag jagar skrällningssegrar. Första dubbeln är min och andra spelet ni ser är från en rik kompis jag har.

Min rackarns bergsprängar-DD

12 VÄSTERBO HIGHFLYER mot ALLA i andra DD

Min rika polares DD

Harry Haythrow och BBS Sugarlight mot 2-5-9-10-12

 

HAPPY LUCKY ALLA MIDSOMMARFIRARE!

Jan Jackpot

 

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.