Jannes Jäddrans DD-tips till Lindesberg 14 juli 2014

133

DDTIPSET

Så var det dags för Lindesberg att hålla i Dubbelloppen denna fantastiska måndag då Prinsessan fyller år och allting – vilken lycka för mig jag som är så in i bänken jäddrans rojjalistisk 😉 nu sätter jag nog deden bara för de.

I DD1 var ja inne på å spika Bar Plombier men sen opptäckte jag att det var flera andra hästar och t o m kuskar med i loppet så det fick bli följande: 3-4-5-7-11

I DD2 har jag en rolig skrällfundering som jag inte kunde få bort ur skallen och det är nr 8 Promo Valentino med hedershingsten Tony Wallin. Liiite körning blir de nog å hittar bara Tony ner vettigt så jäddrar. Jag garderar bara med Kontio här – tar nog inte spets men får ett fint läge – många tror han hamnar i tredje in men de tror inte ja så ja tippar följande: 1-8

Lycka teeeee!!!

Jan J Jackpot

 

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.