Jannes Jäddrans DD-tips till Lindesberg 14 juli 2014

132

DDTIPSET

Så var det dags för Lindesberg att hålla i Dubbelloppen denna fantastiska måndag då Prinsessan fyller år och allting – vilken lycka för mig jag som är så in i bänken jäddrans rojjalistisk 😉 nu sätter jag nog deden bara för de.

I DD1 var ja inne på å spika Bar Plombier men sen opptäckte jag att det var flera andra hästar och t o m kuskar med i loppet så det fick bli följande: 3-4-5-7-11

I DD2 har jag en rolig skrällfundering som jag inte kunde få bort ur skallen och det är nr 8 Promo Valentino med hedershingsten Tony Wallin. Liiite körning blir de nog å hittar bara Tony ner vettigt så jäddrar. Jag garderar bara med Kontio här – tar nog inte spets men får ett fint läge – många tror han hamnar i tredje in men de tror inte ja så ja tippar följande: 1-8

Lycka teeeee!!!

Jan J Jackpot

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelStorloppsseger till Reijo Liljendahl
Nästa artikelFem tippar V75 till Axevalla 19 juli 2014

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.