Johnny Takter hade Änglavakt

172

image-1

Travkusken Johnny Takter hade änglavakt när han på måndagen kraschade med sin bil på E4 i 110 km/h.
57-åringen tappade kontrollen efter att han kört in i ett metallföremål som låg på vägbanan.

På sin Facebook-sida skriver Johnny Takter om olyckan:
”Åker bärgningsbil! Körde på en stor tung metalldel från en lastbil på E4:an . Jag totalkvaddade bilen (blev bara skrot). Tur att jag kör i en stor BMW. Bilen slog mellan vägräckena i snurr fem-sex gånger. Jag lovar dom cirka fem sekunderna kändes som en evighet! Så nära döden har jag aldrig varit. Konstig känsla… Kör försiktigt!
Man känner sig tacksam. I dag skulle jag vara kvar en stund på jorden. Tack den som skyddade mig. Så nu kommer en av mina vänner Ola Samuelsson och hämtar mig i Klippan. Njut av livet så gott det går mina alla vänner.”
Johnny Takter är en av landets mest framgångsrika travkuskar och ligger sjua i den allsvenska kuskligan med 171 segrar 2015. I karriären har han vunnit nästan 3500 segrar. Största segrarna är Elitloppet 2010 med Iceland och Svenskt Travderby 2007 med Commander Crowe.
På tisdagskvällen är Johnny Takter uppsatt att köra tio lopp på hemmabanan Jägersro.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.