Kan vi bli nöjda?

19

 

SPELBLOGGEN

 

 

Jag vet knappt vart jag ska börja. Idag har vi blivit rejält bortskämda med mycket fint trav. Moving on var före Timoko i mål när de båda ställde up i PRIX DE L’ATLANTIQUE. Support Justice var ute och joggade lite på Norska V75. Vann åkandes och hade säkert 20m ner till konkurrenterna. Så får vi såklart inte hoppa över vår egna V75 omgång som idag kördes på Mantorp. De fina prestationerna bara radade upp sig så skulle jag skriva om alla så får ni läsa tills i morgon. När jag såg att Digital Ink var struken skrev jag på twitter att Oasis Bi är dagens klaraste. Kul att man kan ha rätt någon gång också. Vill ni ha lite tips och höra massa gnäll så följ mig gärna! Utöver det så är det en fröjd att få se prestationer som Papagayo E svarade för. första 1000m på 1.10 och han får gå i dödens, knäcker dom ändå in på upploppet och vinner relativt enkelt.  Sånt vill vi ha mer av!

oasis

Men trots denna fina travsport, är vi nöjda? En dag som denna ska vi vara det. Hade ALLT bara handlat om pengar så kan vi börja lira på fotboll och galopp istället. Idag fick vi se så pass fint trav att det inte spelar någon roll att utdelning blev skräp och att favoriterna radade upp sig. Jag kan hålla med om att det blir för låga utdelningar på lördagarna. V75 som ska vara miljonspelet, det som ska kunna förändra en vanlig människas liv inom ett par timmar. I dagsläge ska man vara glad om det ens blir femsiffrig utdelning. Det måste ändras omedelbart om det ska finnas något som helst intresse att ens fortsätta jaga miljonerna.

Men vad ska vi göra? Det vanligaste förslaget jag hört är att V75 ska bytas ut mot V86 på lördagarna. Jag tror inte att det är lösningen. V86 skulle säkert funka grymt bra till en början. Men för en tippare med vanlig plånbok är det ofta svårt nog att ens ha 7 rätt. Så hur ska det gå till när man ska ringa in 8? Just nu sägs det att V75 är för enkelt. Jag tror att V86 kommer bli för svårt. Folk kommer att tröttna och i längden kommer både intresse och omsättning minska. Nu när jag sågar detta förslag så förväntar ni er kanske att jag har en annan plan. Svar nej, det har jag inte. Som tur är det inte mitt jobb att åtgärda. Enda frågan jag kan ställa till alla er där ute som läser detta: Vad måste göras för att vi ska bli 100% nöjda?

 

I mitt förra inlägg bjöd jag på DD som satt klockrent till cirka 15x pengarna. Det var i måndags om jag minns rätt så nu är det dags för en till. Eftersom V75 är slut så är jag ute i god tid tills i morgon då V64 körs på Bergsåker.

DD-1: Detta är ett riktigt fint lopp som håller hög klass. Nahar har ett lopp i kroppen efter vila. Men det spelar ingen roll om du kollar på Quid Pro Quo’s årsdebut. Han såg ut som en lysande miljon när han vann enkelt i årsdebut och valet är enkelt. Spik !

DD-2: Eftersom jag sitter med spik i första avdelningen så lär vi måla på här. Risken är stor att någon av förhandsfavoriterna bara vinner. Men för oddsens skull så plockar vi med ett gäng. Jag vill varna för Mellby Vargtass. Han var ute i hårt motstånd förra året och har nu ett lopp i kroppen efter vila. Enligt tiderna han går så ska han vinna detta med lite form.

DD-1: Quid Pro Quo
DD-2: 1,2,5,6,12,14

x40kr= 240kr

Föregående artikelV75 resultat lördag 18 april 2015 från Mantorp
Nästa artikelMoving On fortsätter imponera

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.