Kenneth Haugstad på Meadowlands

233

haugstad_meadowlands

Hallå där…
…Kenneth Haugstad som är på semester i USA och ska köra lopp på The Meadowlands. Hur kommer det sig?

– Jag åker nästan alltid hit när det är Hambletonian. Jag älskar amerikansk travsport och känner Jimmy Takter och jag är god vän med Johnny också och på den vägen är det. Jag ska köra ett lopp på fredag och det ska bli en härlig upplevelse.
Vad är det för häst du ska köra?
– Jag vet att det är en tvååring efter Muscle Hill. Hon debuterar och har kvalat på 1.59. Mycket mer än så vet jag inte.
Varför är amerikansk travsport bäst?
– Bäst vet jag inte om den är. Jag jobbade i USA för femton år sedan och hade tre härliga år. Det är fantastiska travare och det är det jag fastnat för.
Då har du bra koll?
– Jag ser många lopp via datorn. Det går ofta på natten och visst är man lite seg på morgonen ibland men det är det värt.
Vem vinner årets Hambletonian?
– Det är väldigt öppet i år. Jim Oscarsson har defintivt chansen med Aperfectyankee. Bee A Magician är nog bästa av alla, men hon valde ju att gå ut i Oaks och det ska nog grabbarna vara glada över, avslutar Kenneth

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelTränaren tror på Hulte Nova i Derbystoet
Nästa artikelInför V75 Rättvik 3 augusti 2013 – Leif Witasp