Kihlström tog en pallplats i Jerringomröstningen!

106

orjan_pda_stor

Toppkusken Örjan Kihlström fick nöja sig med en pallplats.
När svenska folket sagt sitt gick Jerringpriset 2014 till simmaren Sarah Sjöström.

Fem kandidater var kvar i omröstningen om Radiosportens Jerringpris när Idrottsgalan drog igång i Globen på måndagskvällen. Efter att herrstafettlaget i orientering och damstafettlaget i skidor sållats bort stod det mellan Örjan Kihlström, Charlotte Kalla och Sarah Sjöström – mellan seger i världens tuffaste travlopp Prix d’Amerique, OS-guld och två OS-silver i skidspåret samt två EM-guld och världsrekord i simbassängen. Svenska folket valde Sarah Sjöström.

Maharajah på VIP-plats
Det var tionde gången som någon från travsporten var nominerad till Jerringpriset. Men det var första gången som en travhäst bjöds in till Idrottsgalan. Från VIP-plats fick Maharajah följa skådespelet och han såg ut att trivas trots att det inte blev något Jerringpris.
– Det här är fantastiskt stort för hela travsporten, sa Maharajahs tränare Stefan Hultman när Idrottsgalans programledare Peter Settman gjorde ett besök i Maharajahs VIP-box.
Topp tre är den bästa placering som travsporten fått i Jerring-omröstningen. Tidigare har Thomas Nilsson (Legolas) och Helan Ann Johansson (Ina Scot) slutat fyra.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

4 KOMMENTARER

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.