Klapp på Lilla Axeln:)))

555

Har vart såååå Duktig idag… efter väldigt många ombokningar av tid (Brukar vara så) så har jag då besökt tandläkaren. Vi snackar ombokningar så att besöket blev drygt ett år efter första bokningen. Tycker inte om tandläkaren. Ändå verkar han som snäll…rentav en aningens mänsklig, men tycker ändå destå mindre om människan… Dyrt är det dessutom 🙁 . Vad jag ville säga är att jag vart ytterst Modig…& ovanpå detta inga hål, tandfickor eller tandstenar i sikte. Bara den där förhatliga Visdomstanden, som den där människan envisas med att säga att den måste bort såsmåningom. Nu har vi bokat en tid i höst, fått ett lovord om 1500kr och lugnande medel innan.. Får kanske se det som en del av nöjeskassan, gå och roa mig hos käftis istället för att roa mig på andra trevligare ställen under sommaren… känns inte helt lockande…. :-/

Skulle ta friskintyg på Van Gogh imorgon för tilltänkt start i Boden nästa vecka. Planeringen äventyras av att Skellefteås bana är okörbar och att tävlingarna flyttas till Boden istället…Poff!!! utan Veterinär och utan kusk, så nu ska vi försöka fixa det hela på fredag morgon istället. Blir sterssigt, men det MÅSTE gå. Ja, misslyckas det så kommer jag nog över det hela ganska snabbt…Får trösta mig med Thåström istället, men jag bara Hatar när saker inte blir som jag planerat, och man drabbas av total tidsbrist…*StorSuck*

Annars då… Jo, provlopp lördag med Dramaqueen och Angela Corner. Hoppas innerligt att Dramaqueen ska vara en positiv överraskning, den märren är jag ytterst osäker på… Är rädd att starterna med Rhinoviruset har planterat sig i hennes hjärna. Angela vet jag kommer att göra bra ifrån sig, hon känns verkligen att vara åt rätt håll just nu. Starkare och smidigare hela tiden.
Direkt efter provloppena är det bara att kasta sig in i bilen och åka till Nordmaling, sonen ska spela DM-final i handboll, och tror inte att dom klarar sig utan mig i Hejjarklacken 😉

Har en hel veckas ledighet att se fram emot nu…Ska ta några stora beslut gällande framtiden, och riktigt skämma bort Drottningen, Annadea Egilina som inte håller på att vara så himla långt från fölning, är ju några veckor kvar visserligen, men galet stor, less och lite mätt på alla Hagkompisar, det är hon, sen äter hon bara lite, och helst bara morötter , sockerbitar och Krafft…Samma visa varje gång 🙂
Bara älskar denna häst… Världens bästa mamma är hon oxå…

Avslutar med en liten rapport från Karl och Chokladfastan… Sköter mig jättebra, känner mig starkare och starkare för var dag som går…verkar vara av Rätta virket…Mer än vad man kan säga om min Vänninna..Där är virket aningen…Låt oss kalla det lätt rötskadat…men jag Älskar henne ändå..trots avbruten Fasta 😉 Fast jag kan erkänna att jag trånar efter Chocolatier, den på 4 vackra välsvarvade ben…hoppas att det inte räknas som att avbryta Chokladfastan, om man råkar skriva på ett bokningskontrakt under Fastetiden 😉

1 KOMMENTAR

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.