Kvinnor är från Venus, Karlar från Mars….

519

I Edsele som jag tror ligger i Västernorrland har en dåre vart inne i en hästhage och skurit ett Varmblod i könsdelarna. Jag blir alldeles kall i hjärtat, det ligger ju typ ”Nästgårds” med Västerbotten. Undrar hur jag skulle reagera om det drabbade mig, genom någon av mina Stjärnor, må man då inte komma på den människan på bar gärning, då är jag rädd att man gjorde saker som man skulle få ångra. Önskar att man skärpte lagstiftningen här OCH även när man utnyttjar minderåriga barn/ Ungdomar. Det finns som inga ursäkter för dessa handlingar, att utnyttja de som är beroende av en/försvarslösa, är att sjunka så lågt som en människa kan göra.The bottom is nådd 🙁

Har haft PRYO i veckan. Yngste sonen har fått jobbat med mig i stallet. Tror att jag uppskattar det hela lite mer än han, men idag var det han som njöt värst. Vi fick låna Tvillingvagnen av TravSkolan och tog en sväng med Van Gogh 🙂

Har allvarligt tänkt ge mig i kast med att ProvFasta. Fasta är en tid till eftertanke och återhållsamhet.Först är det då meningen att man ska sätta i sig en himla massa semlor på fettisdagen, och sen smäller den till 🙂 Fastan. 40 dagar, förutom Våffeldagen och alla söndagar. Fasta betyder avstå, mitt enda problem nu är att jag inte har riktigt koll på VAD jag kan tänkas avstå ifrån. Äta soppa i 40 dar känns inte så aktuellt, för trist helt enkelt. Alkohol, nä Absolut inte. Dator?, skulle nog inte accepteras av chefen…hmmm Socker, vitt mjöl, frukt, te…*Gulp* Choklad.. Näää fy, det här känns svårt.
Men om man ser det så här då, jag kan ta tillfället i akt och fasta från negativt tänkande, jag kan fasta från nyheterna, man blir ju bara deprimerad, eller nu vet jag, valet är Glasklart!! fasta från Karlar…eller rättare sagt, jag hoppas att mina Vänninnor kan tänka sig att fasta från karlar. Behöver nog 40 dagars fritt från allt SympatiFunderande. Själv vet jag att det inte är mkt lönt. Kvinnor är från Venus, karlar från Mars. Total språkförbristning råder och folk har tjänat ofantligt många pengar genom århundraden på böcker och annat tjafs som ska inbilla oss att vi ska kunna lära oss förstå varandra. Det kommer aldrig att ske så låt oss Fasta tillsammans…Jag kan plussa på med cholkad, då har jag fått mig en synnerligen stöddig utmaning 🙂 Sen kan jag nog Kanske även Fasta från starthästi 40 dagar till…sen får det vara nog med den varan… Då börjar frossan…Hoppas jag StartFrossan 😉

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelInför V75: Hallå där, Hanna Edvinsson…
Nästa artikelNästagångare 17-19 februari

1 KOMMENTAR

  1. Tjena! NÄR kommer boken????skratta när jag läste din underbara analys av ”fasta”,, o listan blev lång av anledningar . o min analys av din är glasklar, fasta INTE,,
    Men första stycket skrattade jag inte åt när jag läste, kommer inte på nåt straff som är nog hårt för sådana idioter, beklämd blir man, lr bokstäverna räcker inte till för att komponera ett ord som är tillräckligt starkt …

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.