Länge leve Rättvik

21

SPELBLOGGEN

 

Nu var det ett tag sen sist. Jag skulle ha bloggat i lördags inför V75 på Rättvik men det blev lite ändrade planer. Jag hade planerat att blogga i bilen men det slutade med att jag satt bakom ratten och körde mitt glada sällskap. Rättvik bjöd på riktigt fin travsport i lördags och jag är riktigt nöjd. Höjdpunkten var naturligtvis att stå i publikhavet när Lanem Silje som vanligt krossade sitt motstånd. Riktigt mycket folk, fin travsport och bra väder. Vad mer kan jag begära? Jag vill hylla all personal&aktiva som fick Rättviks V75 dag att bli så bra som den faktiskt blev.

Ska jag gnälla på något så väljer jag att rika kritiken till er som tjatar om att Peter Ingves körde bort Predator Icon när han släppte spets till favoriten Ni Talar Bra Latin. Vad skulle Peter ha gjort annorlunda? Han brukar normalt köra Ni Talar Bra Latin och vet antagligen vilken kapabel häst det är. Ta er en titt i lopparkivet så ser ni att Peter Ingves inte hade så värst mycket kvar från rygg på ledaren. Han höll faktiskt inte ens till andraplatsen. Hade Ingves svarat hade det blivit betydligt sämre än en tredjeplacering.

 

Jag vill också att ni lägger El Cantantes avslutning på minnet. han felade i starten och är ändå trea i mål efter en våldsam avslutning.

 

Ikväll är det dags för V86 som jag oftast kastar skit över och gnäller om att det är för svårt. Just idag känner jag mig lite extra positiv förutom att jag har en jävla nackspärr. Jag bjuder på mitt lilla Jokersystem här nedanför och så önskar jag er alla en fortsatt trevlig onsdags kväll.

 

 

A     B        C

V86-1: 6     5,1     13,4
V86-2: 4     8,6
V86-3: Order To Fly
V86-4: 1     7,3     11,9,5,12
V86-5: Nuncio
V86-6: 8     3,9     11
V86-7: 10   6,11    5,12,7
V86-8: 2     5,1     8

A: 2-4
B: 2-4
C: 0-2

Startnummer: 25-50

Utgångshästar:
V86-7: 10
V86-8: 2

1-2

SPELA V75 & V86 MED OSS!
417.000 i vinst på V86 i onsdags!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.