Lannem Silje gör comeback på Bollnäs

72

Lannem Silje gör comeback på Bollnäs

Norska publikfavoriten och supertravaren Lannem Silje är redo för comeback efter nästan 2,5 års frånvaro från tävlingsbanan. Senast stjärnstoet startade var 6 oktober 2015.

Kvalloppet förra veckan på Biri travbana gav det besked tränaren Ola M. Skugsrud ville ha och nu är ”Super-Silje” anmäld till GS75 på Bollnäs söndagen 11 februari.
Efter en andraplats i debuten som treåring tog Lannem Silje 30 raka segrar. Totalt i karriären har det nu åttaåriga stoet 44 segrar på 48 starter och hästen har aldrig varit utanför de tre på prispallen. Lannem Silje, som är ett av de bästa kallblodstona någonsin, har haft problem med skador (gaffelband) senaste åren.
– Hon har ett bra lopp på Bollnäs nästa söndag och är redan anmäld. Kvalloppet gjorde henne gott och hon ska gå fram ytterligare med dagens snabbjobb. Kusken (Tor Wollebæk) var nöjd. Hilde Mari (Stumberg, equiterapeut) gick igenom henne i dag. Hon var också nöjd, så hälsomässigt ser det bra ut, säger Ola M Skrugstad till tgn.no.
Trav Og Galopp-nytt skriver även att Elitkampen på Solvalla sista helgen i maj är ett stort mål för kretsen kring Lannem Silje. Stjärnstoet vann Elitkampen 2015 före hingstarna Månprinsen A.M. och Tekno Odin.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelFem tippar V75 till Åby 3 februari 2018
Nästa artikelPrispengarna i Breeders Crown ökar kraftigt

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.