Lannem Silje kanske dyker upp i Elitkampen 2015 på Solvalla

101

image-20

Lannem Silje jagar karriärens 26:e raka seger hemma i Norge på lördag.
– Hon är fin, ”hoppa”. Jag tror och hoppas att det går som det brukar göra, säger kusken Tor Wollebaek, som medger att det finns tankar på Elitkampen på Solvalla i slutet av maj.

Om allt känns rätt och hästen är frisk kan kretsen kring norska superstoet Lannem Silje tänka sig en tripp till Stockholm i slutet av maj nästa år.
Elitkampen under Solvalla elitloppssöndag är det finaste loppet för kallblodiga hästar. Kusken Tor Wollebaek och tränaren Ola M Skrugstad, skissar lite på att eventuellt vara med när det drar ihop sig.
– Vi har pratat om Elitkampen, det har vi. Så det finns i tankarna. Men om det sedan blir verklighet är en annan sak. Loppet är tufft och hon är bara fem nästa år – och så är hon ett sto, säger Tor Wollebaek.

Oftast överlägsen
På lördag jagar Lannem Silje årets tolfte och karriärens 26:e raka seger på Jarlsbergs travbana. Hon står ensam på 60 meters tillägg i loppet över medeldistans.
Lannem Silje förlorade debuten som treåring och har efter det inte ens varit i närheten av förlust. Tvärtom brukar det handla om mycket överlägsna segrar och spel mot ett mål när stoet är i farten.
– Jag tror och hoppas att det går som det brukar göra på lördag, säger Tor Wollebaek.

Mikael Wikner, Kanal 75

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.