LD/DD Romme 20/4-2014

355

DDTIPSET

 

DD-1 löser jag med ett lås på 1 Uhlan Noir och 2 Prey Frontline. Jag vet inte hur snabbt Uhlan Noir kan öppna men jag hoppas han får rygg ledaren som sämst men det kan även bli tredje in. Jag tror väldigt mycket på Uhlan Noir som är en mycket bra häst i grunden och han såg klart fin ut i sin comeback senast.
Prey Frontline har inlett 2014 på ett bra sätt och jag tror han är snabb nog att hålla ut de utvändiga och sedan är frågan om han tar sig förbi invändige Uhlan Noir. Mitt scenario är Prey Frontline i spets med Uhlan Noir i rygg.

I DD-2 tror jag mest på två bakspårshästar: 10 Random Shot och 12 Västerbo Fantast. Min vinnare är Random Shot som jag tror kommer sitta bra till efter start och där kan Kihlström sitta och mysa till 600 kvar för att sedan avlossa bössan.
Västerbo Fantast har ett uselt läge men är också en riktigt bra fyraåring. Med lite hjälp på vägen så slutar han absolut bland de tre.
Tar med en skräll från framspår, 3 Sundholms Keynote. Klaus Kern vinner inte ihjäl sig på V75 men han har en bra häst som han låter väldigt nöjd med. Felfri så har Sundholms Keynote absolut chansen att vara med och slåss om segern.
Står över 1 Asterix Hornline som kommer hamna en bit ner i kön när startbilen släpper och även om han är tuff och rejäl så kan det bli svårt att ta sig ut från innerspåret och jag står över honom på DD.
Även 6 Reckless är en mycket bra häst men som jag nämnt tidigare så har Björn Goop ingen vidare stallform för tillfället och jag vill se stall Goop vinna lite lopp innan jag tror på V75-vinst.

DD-1: 1,2
DD-2: 3,10,12
Min raka DD: 1-10
Min roliga DD: 1,2-3

 

LD-1 löser jag med tre streck: 6 Southgirl, 9 Pledge Alliance och 13 Västerbo Arthur. Southgirl är nog min förstahäst nu när Kihlström får chansen men Västerbo Arthur är en rätt så fin häst som gör årsdebut men jag blir inte överraskad om han vinner direkt.

11 Ille Faciet i LD-2 är orutinerad men jag tycker det ser ut som en riktigt fin häst och vinsten i andra starten i livet lovar en del. Avgjorde sådär härligt enkelt via en snabb sista femhundring. Farligt att spika från elftespår när det är snabb sommarbanor men jag har en känsla av att Ille Faciet faktiskt är facit i detta loppet och jag blir besviken om han inte är med på mållinjen.
Jag testar tvilling mot 10 Meslon om jag får ett odds runt 15 gånger.

LD-1: 6,9,13
LD-2: 11 Ille Faciet
Min raka LD: 6-11
Min roliga LD: 13-11

V75-1 behöver jag väl inte tala om vem som vinner. Galopp eller sjukdom mot.
I V75-2 blir 8 Venkatesh favorit och det är en häst med stor kapacitet men jag har två roliga drag: 6 Drogba Bob och 9 Appetizer. Appetizer varnade jag för senast men då blev det galopp och så var den dagen förstörd. Mycket spännande om han går felfritt.
Drogba Bob såg riktigt fin ut senast och gick en rejäl avslutning. Är medelsnabb från början och får han ett bra lopp i vettig rygg så är jag inte främmande för att han skräller här.
8 On Track Piraten är min vinnare i V75-3. 7 Digital Ink är ju ett monster men han gör debut i guld och möter hästar som inte går av för hackor. Glöm inte bort 2 Traveling Man och framförallt inte 10 Rocky Winner som är en tuffing.
1 Hibogubben i V75-4 lär väl bli veckans kommunare men jag tycker han ska med på kupongen. Gunnar Melander är inte världens mest taktiska kusk men kanske behöver han inte heller vara det när han sitter bakom 10 Månprinsen AM.
V75-5 tror jag står mellan 2 Caramella BF och 7 Hankypanky Pagan. Vill man ha med en riktig rökare så kan 6 Cherry Chapstick vara intressant.

Lycka till! 

Föregående artikelInför V75 Romme 20 april 2014: Digital Ink
Nästa artikelBlir det äntligen världsrekord på Tingsrydtravet?

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.