Lill-lördagens DD

31

TRAVDDBLOGGEN

Hur tjatig är inte säsongens barfotatjafs!? I lördags gjorde jag tipsen helt bergis på att det skulle bli barfotaförbud. Nu hade ju vädret stor inverkan med sin frånvaro av snö innan tävlingarna och man kunde få till en barfotabana på Axevalla. Bra så givetvis men för oss som tippar och för oss som ska komma med förhandstips så är det en mardröm med det här tramset. Man måste få till en bättre plan än att man några timmar innan bestämmer vad det ska bli. Såklart kan mycket ändras på kort tid när det gäller väder men då anser jag faktiskt att det är bättre att ha ett barfotaförbud som sträcker sig över hela vinterperioden. Möjligtvis med något undantag. En bättre lösning än tramset just nu måste man åtminstone få till!

Jag tycker morgondagens DD ser hyfsat enkel ut. I DD-2 spikar jag troliga favoriten 2 Carpenter On Tor som är i riktigt fin form. Perfekt utgångsläge och lång distans har han inga problem med.
DD-1 ser 10 Lover Face som favorit och han har en vettig chans att runda till seger. MEN han är inte lika vass om han måste gå med skor. Visserligen ska det bli några minusgrader i Malmö de närmaste dagarna men jag blir ändå lite överraskad om man inte kommer kunna köra barfota. Vid skolöst kommer jag spika honom men tvingas han gå med dojor så tar jag med 3 Nok’en Fräkkert och 6 Alkalizer Am. Jag kommer nog spela en liten DD med Nok’en Fräkkert oavsett för jag tycker han är lite spännande här. Spelar tvilling med honom mot Lover Face och vid skor på även mot Alkalizer Am.

DD-1: 3,6,10
DD-2: 2 Carpenter On Tor
Min raka DD: 10-2
Min roliga DD: 3-2

Lycka till! 

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.