Liraren visar fortsatt form! V75 analys avd 1-3

116

spelguiden

Liraren från Spelguiden AB levererade åter skarpa tips under SM-dagen på Åby. Både på V75 och DD var nyckeln singelstrecket på Indra’s Secret som krossade sina konkurrenter. På V75-förslaget slutade det till slut med 30 st femmor och 9660 kr tillbaka. DD-förslaget använde endast tre kombinationer för att hitta rätt och här blev återbäringen 4368 kr. Totalt alltså 14 000 kr tillbaka!

Fullständig analys hittar ni på http://tipsaren.com

DAGENS ÖPPNASTE – VI TROR PÅ ROLLS ROYCE!
Avdelning 1
Ranking A: 9-4-11-12 B: 3-8-6-5-2-10 C: 1-7
SPETSSTRIDEN Öppen spetsstrid på förhand där 3 Jareth Boko står bra till och säkert är intresserad av ledningen. 4 Dream Creation är kanske ingen blixt men lär tas offensivt och därmed utmana. 6 Big Cactus Zet är obesegrad i spets och från ett springspår säger man säkert inte nej till ledningen ifall man prickar starten rätt.
ANALYSEN Dagens öppnaste lopp inleder och det är risk för rens i kuponghögen direkt. Chansettan heter 9 Rolls Royce som är oerhört kapabel när han fungerar. Har startat sporadiskt de senaste säsongerna pga. av skador men är en häst som alltid presterar när det är dags för tävling vilket man kan se i resultatraden med 14 pallplatser på 21 starter. Voltstart är inget plus men bakspåret behöver inte vara fel och inte heller distansen. Hästen är både stark och snabb och Jepson i sulkyn för första gången skulle kunna få positiv effekt. Är för lågt streckad och därmed loppets drag! 4 Dream Creation har hittat stilen i ny miljö hos Svante Ericsson och plockat tre segrar. Står lite hårt inne i klassen men är stark och rejäl av sig och vi tror att Örjan kommer att försöka hitta en tätposition, ledningen vore förstås det bästa. Är med och gör upp om det. 11 Gardner Shaw såg ut att gå mot en fin placering i Derby-kvalet när galoppen kom. Har därefter två raka segrar och ser ut att ha kvar sin fina form. Distansen är perfekt och trots utgångsläget kan hästen runda dem i spåren här. 12 Speedy Tilly är en annan häst som också ser ut att ha hittat stilen på allvar efter att Bergh tagit över spakarna. Läget är förstås vad det är men hästen har gjort ett rejält intryck på slutet och med rätt resa kan hästen inte vara ofarlig här.

HÅRDA DAMER LÄNGST BAK!
Avdelning 2
Ranking A: 14-15 B: 5-3-6-1-12-8-11 C: 13-7-2-4-10-9
SPETSSTRIDEN Endast fyra hästar på start och om någon av dem ska tänkas köras i spets så är det 3 Stiernhööks Siri. 5 Fixi Mearas kan vid en snabbstart vara framme snabbt och ställa en fråga från sitt tillägg.
ANALYSEN Vi försöker klara oss på fyra streck i Diamantstoet då vi förlitar oss extra mycket på de hårda stona längst bak i fältet. 14 Mily är en av dem. Var kolossalt bra senast då stoet svepte fältet via 1.08,3 sista 600 meterna. Självklart var uppgiften enklare då men sättet hästen gjorde det på var imponerande. Många att runda här och Westerholm behöver vara på tårna från start, kanske kan ett avancemang mitt i loppet vara aktuellt? Får tipset. Hårdheten har 15 Millie Millionaire som är van vid de här förutsättningarna. Har fått en paus efter att ha blivit sliten och är också åtgärdad under den här perioden. Ska nu åter träna starkt och hästens slutvarv är alltid vasst. Får hoppas på att det inte är för långt fram! 5 Fixi Mearas står inte så tokigt till på 20-metersvolten och med en snabbstart är inte ledningen helt avlägsen. Fick efter flera snällare lopp blomma ut senast och då kom också segern. Klara de flesta resor och förutsättningarna ser intressanta ut. 3 Stiernhööks Siri bör vara den som sitter i ledningen omgående. Har visat en stigande utvecklingskurva under året och fortsätter att ta nya kliv framåt. Har matchats försiktigt hittills och det här blir den största prövningen så här långt i karriären.

LÄGSTA KLASSEN BJUDER OCKSÅ PÅ SKRÄLL?
Avdelning 3
Ranking A: 3-8 B: 7-10-4-2-1-5-12-11 C: 6-9
SPETSSTRIDEN 1 The Trick Vick har visat klart mest startsnabbhet och bör med lätthet ta hand om spetsen. Om Lennartsson sedan försvarar eller släpper återstår att se men 3 Nairajah är det hetaste budet att få överta.
ANALYSEN Lägsta klassen ser också öppet ut och strecken går åt. 3 Nairajah har efter en tveksam inledning på karriären nu hittat rätt i Johan Untersteiner som tränare och tagit två raka segrar i spets. Den positionen vill man förstås åt igen och det är inte omöjligt att man får den. Från den positionen kan förstås tredje raka komma men vi vill ändå se hästen stå sig i hårdare konkurrens innan det går att lita fullt ut på Maharajah-avkomman. 8 Leave Your Socks On får ofta knöliga lägen men svarar alltid för fina lopp. Lär få göra grovjobbet själv härifrån och det troliga är ändå att Ohlsson letar sig framåt mot täten. Man siktar också på barfota runt om här för första gången. Bör passas! 7 Global Agreement höll bra utanpå tipsettan senast och med en gynnsammare resa den här gången kan hästen vara ännu närmare i mål. Segrarna är tagna från ledningen men hästen ska också kunna tävla från andra positioner. Gör inte den långa resan om man inte trodde på chans. 10 Don´t Be Weak har mycket fart i sig och en härlig spurt att tillgå. Bakspåret behöver inte vara fel då det häxat en del bakom bilen tidigare. Barfota runt om är planen. Bör passas.

JANNE JACKPOTS UNIKA drog in ca 9 lakan per andel till sina köpare på V86! Nu siktar vi mot V75 och nya triumfer… en efter en kliver dom fram nu spelläggarna hos DIREKTEN CIGARRMAGASINET! Bara att rygga! SPELGUIDEN & GLIMMA har tre stjärnor!

https://www.atg.se/cigarrmagasinet

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelInför V75: Mr 100 Procent
Nästa artikelNästagångare V75 Gävle

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.