Lita på storfavoriterna på V86!

12

lita på storfavoriterna

De största favoriterna på V86-kupongerna är att lita på.
Åtminstone om man ska gå på 2015 års utfall.
Då är det väl bara att spika Gareth Boko, just nu mest spelad i omgången?

Hittills i år har det körts 47 V86-omgångar. Varje omgång brukar ha någon favorit som sticker ut en aning på strecken. Går man igenom resultaten av de körda omgångarna kan man notera att den största favoriten vinner i 68 procent av fallen. 32 ekipage har vunnit, medan 15 har förlorat.
De senaste fem veckorna har storfavoriterna segrat. Utdelningarna på åtta rätt har varierat, allt ifrån 385 kronor till 184 507 kronor. Det går alltså att vinna mycket – även om man spikar den mest spelade hästen i hela omgången.
Denna onsdag ser Gareth Boko (V86-6) ut att bli den mest spelade. Per Lennartssons tvååring vann Uppfödningslöpningen i sin senaste start.
– Hästen vann det loppet utan att vara som allra bäst för dagen. Han vann helt och hållet loppet på sitt huvud och inställning. Allting känns bra efteråt, men man vet inte hur han tacklade den långa resan till och från Jägersro. Dessutom har han haft formtopp en längre tid och frågan är om formen är lika bra. Lägg därtill att vi möter konkurrenter som är kraftigt på väg uppåt, så ingenting är säkert, säger Lennartsson.
Onsdagens start är den sista för året innan det är dags för lite vila för Gareth Boko.
– Han kommer få några månaders vila, men sedan kommer vi träna upp honom ordentligt. Det är väl troligt att han växer en del, både på höjden och bredden. Vi siktar mot start i april och då han är anmäld till alla storlopp har vi inga problem att matcha honom under 2016, säger Sundbyholmstränaren och avslutar.
– Visst ska Gareth Boko ha bra chans, men det finns en del frågetecken ändå.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.