Lunch – Dubbeln Umåker 24/2-2014

500

LUNCHDUBBEL

Två svåra lopp att tippa och ska jag vara ärlig så har jag då inget roligt att komma med trots att det är min hemma bana.

Tippar väl ändå för man vet ju aldrig när det slår in, kanske lika bra att inte ha några idéer då kanske det går bättre.

L.D – avd:1  //  10. MAGIC BROLINE, bästa hästen men har svårt läge med bakspår på kort lopp, men får hon en smygare och är med dom till slut så har hon en bra slutrökare. 4. MADE OF HONOR, gör nu sin tredje start sedan flytten upp till norrland och har ett bra läge. 9. POWELL, kan bli farlig om det bara blir lite fart i loppet. 6. PEPPE LAVEC, var mycket bra senast när han vann från ledningen, hamnar han bara inte så dåligt till från sitt spår kan han mycket väl vinna. 1. ALL AMERICAN CLASS, skall med på läget och hästen har stått i låga odds på slutet. 3. BELLMAN RAPIDA, bra läge och har också gått en 15-tid nyligt på denna distans. 5, RITE ON PEPSI. vann två lopp förra året, bra läge, vann i sin första start i år (P21-lopp)

L.D – avd:2  //  Genom att jag har så många i första avdelningen så måste man väl chans spika någon i denna avdelning som är minst lika svår som den första avdelningen

6. UNCLE BRODDE, har gjort tre lopp i ny regi och det har då blivit en andraplats och nu seger nu i senaste starten, hästen har även stått i låga odds i sina tre senaste starter så jag chans spikar den.

Vill väven varna för 10. UNBEATEN LIGHT, är inte så dålig om han bara håller sig i trav hela vägen.

L.D – avd:1  //  10 – 4 -9 – 6 – 1 – 3 – 5

L.D – avd:2  //  6

Rak L.D  //  10 – 6

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelKolla in alla nya Nästagångare 24-26 februari 2014
Nästa artikelDagens Dubbel Örebro 24/2-2014