Dagens Dubbel Örebro 24/2-2014

577

DDTIPSET

Om 3 Burning Line Gral hade haft lopp i kroppen hade jag inte tvekat att spika honom i DD-1 men nu återkommer han efter ett litet uppehåll och jag har fått uppfattningen att det brukar fattas lite i honom efter paus. Dubblar därför systemet och tar med 2 Noir De Cherie som till skillnad från Burning Line Gral har stigande form. Jag tror att Björn Goop laddar för spets och det är väl inte omöjligt att han testar där. Kan hålla hela vägen om ekipaget inte får alltför hårt tryck.
Jag står över 4 Food Money som också återkommer efter uppehåll och även om han bevisat att han är en kuse som besitter fina kvalitéer så finns det något litet frågetecken som jag gärna vill se rätas ut.

DD-2 är ett hyfsat öppet lopp. Jag tänker ta en rövare och ge tipset till 10 Bankers Garcon som har väldigt fin form, liksom tränare Fredrik Pedersen. Bakspåret sätter naturligtvis ned chanserna men det är en bra häst som är i fin författning.
Ville även ha med den troliga favoriten 6 Pascal Zet som är en riktig tuffing och även luringen 3 Future Love som verkar ha hittat stilen igen. Future Love är en bra häst när han är i form.

DD-1: 2,3
DD-2: 3,6,10
Min raka DD: 3-10
Min roliga DD: 2-3,10

Letat upp några spännande? drag på V64 (spel har inte öppnat ännu när jag skriver detta så jag vet inte hur strecken ser ut).
9 Quiteanotherstory i V64-1 har jag bestämt för mig att jag hört stall Walmann tala ganska gott om och jag tror det är ett rätt så fint sto. Hon flyger förbi de övriga till slut.
I V64-4 startar 5 Pampero. Han håller bra form och kan absolut skrälla här. Får man ett någorlunda bra odds på tvilling kan man testa honom som u-häst mot 7 Net och 10 Falcon Håleryd.

Lycka till!