Lunchdubbel Axevalla 12/3-2014

382

LUNCHDUBBEL

 

LD-1 ser en stor favorit i 1 Tokio Hotel Hall och han vinner ju detta loppet om han håller sig till rätt gångart. Värsta motbudet tror jag är 3 Tom.T.Hall men känslan är att han inte hinner före favoriten i starten och då slår han normalt sett inte honom.

LD-2 håller ingen vidare klass och jag har faktiskt ingen större koll på dessa kusarna. Stor risk för att favoriten 3 Ägir Briljant spårar runt om. Han såg fin ut senast när han vann med Erik Adielsson i sulkyn.
15 Love Palema såg fin ut näst senast vid vinsten men fick det inte att stämma senast. Jag får ingen feeling att han ska runda till vinst.

LD-1: 1 Tokio Hotel Hall
LD-2: 3 Ägir Briljant

Jag avstår spel då jag tror på favoritkombon och oddset lär bli lågt.

Lycka till!

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet