Lunchdubbel Axevalla 19/6-2014

136

LUNCHDUBBEL

 

LD-1 stänger jag med tre streck men det loppet känns oerhört öppet. Jag ratar troliga favoriten 5 Viola Vang som är väl orutinerad för att jag ska tycka det är en vettig favorit. 1 Natosi Goj, 9 Troubadour GK och 11 Royal TK får chansen av mig.

LD-2 låser jag med 1 Ägir Briljant och 6 Kennet Sisu. Ägir Briljant tror jag leder loppet länge och det kan hålla hela vägen. Kennet Sisu har ännu inte vunnit lopp på sina tio starter i karriären men jag tycker inte det känns som någon oärlig häst. Snarare lite trög och vi får väl se om han kan hinna ikapp ledaren över det långa upploppet. Det som talar mot är att varken tränare eller kusk har någon vidare form…

LD-1: 1,9,11
LD-2: 1,6
Min raka LD: 1-1
Min roliga LD: 1-6

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelSvanstedt jagar tredje raka med Sebastian K
Nästa artikelAmatören som gjorde ”rent hus” i Boden

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.