Lunchdubbel Axevalla 19/6-2014

135

LUNCHDUBBEL

 

LD-1 stänger jag med tre streck men det loppet känns oerhört öppet. Jag ratar troliga favoriten 5 Viola Vang som är väl orutinerad för att jag ska tycka det är en vettig favorit. 1 Natosi Goj, 9 Troubadour GK och 11 Royal TK får chansen av mig.

LD-2 låser jag med 1 Ägir Briljant och 6 Kennet Sisu. Ägir Briljant tror jag leder loppet länge och det kan hålla hela vägen. Kennet Sisu har ännu inte vunnit lopp på sina tio starter i karriären men jag tycker inte det känns som någon oärlig häst. Snarare lite trög och vi får väl se om han kan hinna ikapp ledaren över det långa upploppet. Det som talar mot är att varken tränare eller kusk har någon vidare form…

LD-1: 1,9,11
LD-2: 1,6
Min raka LD: 1-1
Min roliga LD: 1-6

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.