Lunchdubbel Axevalla 6/6-2014

314

LUNCHDUBBEL

 

Jag spikar favoriten 3 Trustmark i LD-1. Har har bara sprungit ett lopp i karriären men han vann det på ett väldigt övertygande sätt och visade fin uppfattning. Klart han kan galoppera men jag tror faktiskt inte det och felfri så har jag svårt att se honom torska.

Enligt strecken så gör 1 Xena Tim och 15 Prince Di Poggio upp om vinsten i LD-2. Två bra hästar men jag vill ha med en luring: 5 Lasken Palema. Lasken Palema tror jag är rätt så duglig men det är sällan han sköter sig. Nu har han fått ta igen sig från tävling ett par månader och kanske har han kommit på bättre tankar.

LD-1: 3 Trustmark
LD-2: 1,5,15
Min raka LD: 3-1
Min roliga LD: 3-5

En ganska öppen avdelning inleder V4-spelet. Jag skulle inte spela utan skrällen 3 Dats Veronica. Kan öppna hyggligt och håller OK form.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelHar Veijo bästa hästen i Oslo Grand Prix 2014?
Nästa artikelGrovt bedrägeri låg bakom Måndagens spelstopp

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.