Lunchdubbel Färjestad 3/6-2014

243

LUNCHDUBBEL

 

Jag testar att låsa LD-1 med 2 Eliot Fame och 5 BBS Pelleshan. Eliot Fame är inget säkert kort men sköter han sig så tror jag han tar hem detta. Senast han vann så blev jag lite imponerad av insatsen och i den klass han befinner sig nu duger han långt.
BBS Pelleshan trodde jag kunde gett mig en trevlig tvilling senast men tyvärr hann han bara fram till tredjeplatsen. Denna gången hoppas jag han kan rädda mig om Eliot Fame sviker.

I LD-2 har jag svårt att se 10 Bar Plombier torska. Han var ganska hårt betrodd i Harper Hanovers senast men då förstörde en startgalopp dagen. Nu möter han betydligt enklare motstånd och detta gänget ska han runda med en gäspning.

LD-1: 2,5
LD-2: 10 Bar Plombier
Min raka LD: 2-10
Min roliga LD: 5-10

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelElitloppsklass i Jämtlands Stora Pris
Nästa artikelRoger Nilsson med en STOR profil inför V86 4 maj 2014

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.