Lunchdubbel Halmstad 12/5-2014

252

LUNCHDUBBEL

 

2 Havbergs Mimi, 4 Henke Diablo och 7 American Idol nöjer jag mig med i LD-1. Havbergs Mimi gjorde ett bra lopp senast och fick stryk av en bra häst. Läge för spets igen och det kan hålla hela vägen. Lär dock utmanas i spetskörningen av American Idol som Peter Ingves sagt är den startsnabbaste hästen han kört. Kan kosta en del och då hoppas jag formstarke Henke Diablo lurar i vassen.

Jag har svårt att se någon ta en längd på 1 Defis Victory i LD-2 och då bör det vara en toppchans. Defis Victory är obesegrad och denna gången får han Stefan Söderkvist i sulkyn. Han är ingen Björn Goop i sulkyn men han är lugn och stabil och jag tror han kontrollerar loppet från start till mål.
Många luringar bakom men 4 Kamanda och 5 Tiger Elkär kanske är värst mot. 11 Da Vinci Boko tror jag är en ganska bra häst men läget talar mot.

LD-1: 2,4,7
LD-2: 1 Defis Victory
Min raka LD: 2-1
Min roliga LD: 4-1

V4-1 är ett ganska öppet lopp. Jag varnar för 5 Lets Dance DE och 10 Älvsnabben. Lets Dance DE hängde med bra bakom ett tufft gäng senast och det är lite enklare mot här. Älvsnabben tycker jag gjorde det bra som tvåa senast och fick bara ge sig mot Napoleon CD som fått en riktig smörresa.
I V4-4 tror jag att 5 Vivo Per Lei har en bra chans. Han har fått en månads uppehåll och förhoppningsvis är han på G igen. Jag dubblar dock med 12 Trust Launcher som gjorde det mycket bra bakom omöjlige Archangel Am senast. Sämsta läget men är han lika bra som senast så är jag inte främmande för att han sveper motståndet med en mäktig slutrunda.

Bjuder i vanlig ordning på ett system när det är trav på hemmabanan.

V4-1: 3,4,5,6,10,11
V4-2: 2,4,7
V4-3: 1 Defis Victory
V4-4: 5,12
36 rader/72:- (spikar man även 5 Vivo Per Lei i V4-4 blir systeme på 18 rader/36:-)

Lycka till! 

Föregående artikelLD/DD med Extra V75-tips Charlottenlund 11/5-2014
Nästa artikelDagens Dubbel Mantorp 12/5-2014

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.