LD/DD med Extra V75-tips Charlottenlund 11/5-2014

367

DDTIPSET

 

Jag låser DD-1 med 3 Nothing But Class och 11 Support Justice. Jag har blivit oerhört imponerad av Support Justice och jag tvekar bara en aning när jag ger honom tipset trots bakspåret. Med lite tempo på loppet så kommer han att fälla samtliga med en mäktig slutrunda ute i spåren.

DD-2 är dagens höjdpunkt, Copenhagen Cup. Tio fina hästar ska göra upp om dryga 900.000 och det är flera om budet. Mycket intressant gäst från USA startar från innerspåret, 1 Uncle Peter. Jimmy Takter som tränar har lovordat honom och löser det sig bara från innerspåret så lär han vara med där och göra upp om det.
5 Solvato räknar jag med blir favorit efter vinsten i Olympiatravet. Med vettiga ryggar på slutrundan så kommer han avsluta sylvasst.
6 Beckman gjorde flera imponerande lopp när han kom till Frankrike och till Fabrice Souloy men de två senaste loppen har lämnat lite övrigt att önska. Näst senast så ska han inte varit helt kurant vilket förklarar den sämre insatsen. Senast har jag inte hört något om men det loppet gick i högervarv och kanske ställde det till det för Beckman. Jag tror inte Souloy åker till Charlottenlund om inte hästen är nära toppformen. Räknas tidigt.
7 Mosaique Face har inte fått till det ännu i år på tre starter men han kommer mer och mer för varje start och jag är ganska säker på att vi kan räkna med en riktigt vass prestation av Mosaique Face. Har svårt att tänka mig att Ludde backar från start men även han kan överraska.
10 Caballion får sista strecket. Han avslutade mycket bra senast men blev diskad för orent trav. Någon sådan regel finns inte i Danmark vad jag vet och blir det bara lite tempo på loppet så kommer Caballion att fälla många. Dessutom får han Björn Goop i vagnen och jag tycker det är loppets stora varning!

DD-1: 3,11
DD-2: 1,5,6,7,10
Min raka DD: 11-6
Min roliga DD: 3,11-10

V75-1 tror jag står mellan 7 Alfas Da Vinci, 9 Yamani Hornline och 14 Photo Princess. Tipset till Yamani Hornline som jag tror bara vinner om han håller sig till rätt gångart. Se upp med Photo Princess som kommer flyga lågt sista 700.
I V75-2 streckar jag en trio: 1 Tiger Woods As, 6 Tano Bork och 9 Corky. Tiger Woods As vann det tyska derbyt ifjol och räknas mycket tidigt här. Kan dock strula från innerspåret och jag tar med Tano Bork ,som jag tycker gjord det bra senast, och Corky som åker med Jimmy Takter över Atlanten. Han var trea i Hambletonian 2013 och med nästan sex miljoner på kontot så är han överlägset mest meriterad.
V75-3 är ett ganska öppet lopp. Jag tar fyra hästar och hoppas överleva: 2 State Of Liberty, 6 Grumetti, 10 Monte Major och 11 Västerboonethenews. Grumetti hörde jag Joakim Lövgren säga efter senaste vinsten att han är en framtida Guldhäst och då bör han ju räknas tidigt här.
V75-4 är minst lika öppet som avdelning 3 och jag tänker låsa loppet med otursförföljde 8 Nougat Ås och 10 Zinedine Bob. Känner mig långt från säker men det är som sagt ett öppet lopp och jag hoppas min rövare går vägen. Nougat Ås får tipset och jag hoppas Takter laddar framåt denna gången istället för att backa. Nougat Ås är värd en vinst.
Zinedine Bob tycker jag är värd en varning. Han är väldigt nära toppformen och med lite klaff så kommer han spurta vasst.
Även V75-5 är ett hyfsat öppet lopp och Flemming Jensen har tagit upp en fjärdedel av loppet med stallets hästar. Han kör själv 7 MT Follow Me men jag tror att 9 Sensei har en bättre chans och jag väljer att chansspika mig ur denna svårighet.

Systemet
V75-1: 7,9,14
V75-2: 1,6,9
V75-3: 2,6,10,11
V75-4: 8,10
V75-5: 9 Sensei
V75-6: 3,11
V75-7: 1,5,6,7,10
720 rader/360:- (spikar man även 11 Support Justice i V75-6 så blir systemet på 360 rader/180:-)

LD-1 tror jag står mellan 3 Snoopy och 9 Summer Day. Tipset till Summer Day som gjorde ett bra lopp senast. Går bra med ryggresa.

I LD-2 streckar jag tre hästar: 3 Great Arnie, 7 Thunder Peak och 8 To Soon. Tror att To Soon kan vara bästa hästen men trist spår.

LD-1: 3,9
LD-2: 3,7,8
Min raka LD: 9-8
Min roliga LD: 3,9-3

V4-1 tror jag 3 Odd Face vinner men jag dubblar med 1 Chocolate Day som får Björn Goop i vagnen. Har för mig att jag läst att Frode Hamre som tränar Chocolate Day håller honom ganska högt.
V4-4 låser jag med 6 Shaggy och 10 Supreme Star. Borde egentligen spika Supreme Star som är en segerstaplare men med en fin smygresa så tror jag Shaggy kan överraska.

V4-1: 1,3
V4-2: 3,9
V4-3: 3,7,8
V4-4: 6,10
24 rader/48:- (spikar man även 10 Supreme Star i V4-4 så blir systemet på 12 rader/24:-)
Hoppas ni orkade läsa genom allt, blev lite extra nu när det är Extra V75 och ett härligt storlopp 🙂

Lycka till! 

 

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelDagens – Dubbel Umåker 2014-05-10
Nästa artikelLunchdubbel Halmstad 12/5-2014

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.