Lunchdubbel Kalmar 19/2-2014

272

LUNCHDUBBEL

Lunchdubbeln på Kalmar har faktiskt lyckats samla ihop två lopp som inte håller så tokig klass. Några av de kan t o m duga någon lördag framöver.
I LD-1 är 6 Britt Palema mest betrodd men jag väljer att tippa 7 Certification som vinnare. Tar även med 4 Breathe Out och 5 Simb General Lee. Chansar bort årsdebuterande 8 Go Johnny Gogogo och 9 Pamela Ali. Go Johnny Gogogo har kapacitet för att slå detta gänget utan full form men han återkommer efter långt uppehåll och lär inte köras överdrivet offensivt.
LD-2 är ett vidöppet lopp och det kan skrälla till rejält. Jag väljer dock att spika mig ur besvärligheterna. 11 Jullex Dante har ett knepigt läge och bakspår över den korta häcken är knappast en fördel. Men jag är inne på att han är bäst i fältet och segrar trots läget.

LD-1: 4,5,6,7
LD-2: 11 Jullex Dante
Min raka LD: 7-11
Min roliga LD: 5-11

Lycka till!