Lunchdubbel Kalmar 30/5-2014

166

LUNCHDUBBEL

 

Jag tror en hel del på 4 Nikita Broline i DD-1. Hon har fått ett bra läge och kan mycket väl vara bästa hästen i fältet. Men det finns lite värde i att försöka fälla. Tre intressanta skrällar har jag hittat: 1 Tequila Akema, 6 Its Thyme och 7 Pamela Ali. Tequila Akema har två lopp i kroppen efter vila och hon har skött sig bra i montén. Har hon en bra dag och travar hela vägen här så är hon inte borta.
Its Thyme varnade jag för senast, då blev det galopp. Återigen sitter det en lärling i sulkyn men Timo Nyman är säkrare och mer rutinerad än Bernardo Grasso.
Pamela Ali gick ett riktigt bra lopp senast på Halmstad. Två svängar i tredjespår sista rundan men hon vinner ändå enkelt via 1.13 sista 1000 och en låg 11-tid sista 500. Lite långt ut på vingen kanske men senast satt hon sist 1200 meter från mål…

DD-2 känns väldigt öppet om det inte är så enkelt att troliga favoriten 6 Chase Dreamcatcher bara vinner. Han är min förstahäst och kanske borde jag spika eftersom det är ett lotteri bakom honom. Jag väljer istället att dubbla med 8 Lindo Eden som jag vägrar släppa. Lövgren säger att han är på väg upp i form och det är en bra häst i grunden.

DD-1: 1,4,6,7
DD-2: 6,8
Min raka DD: 4-6
Min roliga DD: 1,6,7-8

Lycka till! 

Föregående artikelJimmy Takters stjärna Uncle Peter stannar i Sverige!
Nästa artikelDagens Dubbel Romme 30/5-2014

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.