Dagens Dubbel Romme 30/5-2014

177

DDTIPSET

 

Med tanke på den klara favoriten i DD-2 som bara torskar om hon galopperar eller har kvarka typ (hon kan nog vara lite förkyld och vinna ändå ;)) så gissar jag att DD-oddset inte lär bli speciellt högt. Därför spelar jag en rak DD med en häst som har fin form och är en bra stayer. Det som kan fälla honom är att han har fältets kanske sämsta kusk i sulkyn. Jag försöker att inte vara alltför dömande mot kuskarna men det finns några stycken som jag har ganska svårt för. Jag syftar alltså på deras färdigheter i sulkyn och hur de vanligtvis lägger upp taktiken. De kan vara världens trevligaste person när de inte sitter i sulkyn men i tävling är det inte alltid de brukar hästen på bästa sätt. Olle Alsén är en av dessa som jag har lite svårt för som kusk. Men 4 Charles Boko, som Olle tränar och kör, kan en hel del i sina ljusa stunder och med lite klaff här så tror jag han vinner. Anledningen till att jag väljer honom är för att jag tror det kan bli ett anständigt odds. Kanske runt 10-15 gånger. Men mitt råd till er är att ni kollar oddsen innan ni spelar och skulle ni få ett bättre odds med 2 Racing Hill och Örjan Kihlström så hade jag antingen avstått spel eller lirat med Kihlström istället.

Hon jag talar om i DD-2 är naturligtvis 11 Lannem Silje. Hon har redan tre och en halv hovar i mål.

Min raka DD: 4-11

Lycka till! 

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.