Lunchdubbel Lindesberg 20/5-2014

219

LUNCHDUBBEL

 

Jag tänkte egentligen spikat 4 Firestorm Viking i LD-1 men tvekar lite då körsven Kim Erikssons kuskform inte är på topp. Han har inte vunnit lopp sedan 29/4 och jag dubblar därför med 6 Treviere som satt fast med gott om krafter senast.

LD-2 är en öppen historia över 2640 meter. Jag tror mycket på mitt drag 15 Ocean Dream DE som har gjort flera bra lopp bakom tufft motstånd. Med lite klaff här så tror jag att han fäller allt på slutvarvet. Vill dock ha med två som jag tror kan utmana: 6 Global Possession kan bli svår att fånga in om han skulle ta sig till spets och 12 Affe Road är en luring med stigande formkurva.

LD-1: 4,6
LD-2: 6,12,15
Min raka LD: 4-15
Min roliga LD: 6-12,15

I V4-1 blir jag inte alls förvånad om 11 Drew Brees rundar till enkel vinst.
I V4-4 tycker jag man ska ha med 11 Pleaselivemealone och 14 Västerbo Crystal. Pleaselivemealone har formen på topp och kan mycket väl vara bästa hästen i fältet. Men Västerbo Crystal gör comeback efter ett uppehåll och hon har varit ute i tuffa årgångslopp och gjort det bra bakom de bästa. Nu lär det väl behövas några lopp innan formen sitter där men hon kanske bara är bäst och visar klass direkt.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelElitloppet 2014: Presentation Elitloppet försök 2
Nästa artikelNahar, Elitloppet och nåt som kallas breddlopp

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.