Lunchdubbel Örebro 13/3-2014

382

LUNCHDUBBEL

Jag blir besviken om 12 Sauveur förlorar lunchdubbelns första avdelning och jag spikar honom. Han vann sin debut på 1.15,3 och var totalt överlägsen. Lika överlägsen var han i sitt andra lopp och då avslutade han sista halvvarvet i 10-fart! Jag var tvungen att kolla det ett par gånger för att vara säker. Han är naturligtvis väldigt orutinerad och denna gången anfaller han från sämsta spåret men min känsla är att det inte kommer ställa till några problem.

LD-2 är en något mer öppen historia. 3 Jartinec är en rätt så bra häst som ska vara med där framme men jag litar inte fullt på honom. Tipset ger jag till 5 Krösus Sork som gjorde ett riktigt bra lopp senast när han kördes fram i dödens varvet kvar.
Tar även med 7 Greenhills Lucky som får Jorma Kontio i sulkyn denna gången. Får hon gå med i ryggar så kan hon avsluta piggt.
Fyller till sist på med Ari-Pekka Pakkanens duo 9 Super Happy och 10 Bottoms Up. Mest tror jag på Bottoms Up där Björn Goop svingar sig upp igen och både häst och kusk kan avsluta vasst.

LD-1: 12 Sauveur
LD-2: 3,5,7,9,10
Min raka LD: 12-5
Min roliga LD: 12-7

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelNimbus C.D. siktar mot fyraåringseliten
Nästa artikelFransmännen sneglar på Elitloppet med Caballion