Lunchdubbel Örebro 17/4-2014

251

LUNCHDUBBEL

 

Jag spikar 2 Alice The Trotter i LD-1. Hon vann direkt i årsdebuten och lär inte vara sämre nu. Har alltid tyckt och trott att det är ett ganska bra sto och kanske får hon visa lite av sin kapacitet i år.

Tar fyra hästar i LD-2: 1 Explosive Zon, 3 Leo Boy, 6 Bodyline och 10 Almar. Jag tror det kan bli en ganska fartfylld inledning på loppet och det tror jag i första hand gynnar Bodyline och Almar. Jag ger tipset till Bodyline som jag hoppas får en ryggresa och kan avgöra med en spurt sista 400.

LD-1: 2 Alice The Trotter
LD-2: 1,3,6,10
Min raka/roliga LD: 2-6

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelUntersteiner och Haugstad byter roller
Nästa artikelDan-Åke har en macho look!

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.