Lunchdubbel Rättvik 7/4-2014

240

LUNCHDUBBEL

 

LD-1 är ett sprinterlopp för kallblod och jag tänker strecka fyra hästar: 3 Fina Bergakungen, 10 Illern, 13 WS Malte och 14 Villmer. WS Malte har aldrig vunnit lopp och det är kanske inte mycket som talar för att han ska spräcka nollan här men jag får känslan av att det är en häst med en hel del fart och kunnande i sig men som kanske inte riktigt fattar vad det handlar om. Tror inte det handlar om ett dåligt löphuvud utan snarare att han behöver utvecklas.

I LD-2 chansspikar jag 7 Aloe Vera. Hoppas på ett bra odds med denna speediga dam som jag tror flyger förbi till slut. Intressant att se Susanne Richters jänkare 8 Top Billing debutera på svensk mark men innan jag sett honom starta så vill jag inte spela honom.

LD-1: 3,10,13,14
LD-2: 7 Aloe Vera
Min raka LD: 3-7
Min roliga LD: 13,14-7

Lycka till! 

Föregående artikelEftersnack V75: Noras Bean världens bästa på medel?
Nästa artikelDagens Dubbel Mantorp 7/4-2014

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.