Lunchdubbel Solvalla 11/4-2014

295

LUNCHDUBBEL

 

LD-1 låser jag med 3 Rose Hill Dream och 5 Lotus Eld. Stall Melander känns äntligen som att det är klart på G och inom ett par veckor tror jag Tarzan och hans hästar kommer vinna lopp i parti och minut. Rose Hill Dream är ett ganska tufft sto som bör få en bra resa och jag tror hon avgör till slut. Dubblar med Lotus Eld som jag tror är nära toppformen.

LD-2 är ett ganska öppet sprintlopp där jag tror mest på 10 Chippen Ås som debuterar över den korta häcken. Jag har en känsla av att han är en bra sprinter och blir nog lite besviken om han inte tar en plats minst.
Fyller på med två hästar bakom: 1 Staro Hazel och 11 Stelina. Staro Hazel kanske kan hålla upp innerspåret och då tror jag inte Goop släpper. En liten parentes är att Björn Goop just nu är inne i en liten formsvacka både vad gäller kuskandet och egna stallet. Jag tror den är tillfällig och när som så kommer Goop rada upp segrar igen.
Stelina gjorde en fin insats som tvåa senast i andra starten för Roger Walmann och hon kommer fälla många till slut.

LD-1: 3,5
LD-2: 1,10,11
Min raka LD: 3-10
Min roliga LD: 3,5-11

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelV86 Solvalla-Åby 9 april 2014: Eftersnack
Nästa artikelSebastian K. är redo för att börja tävla i USA

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.