Lunchdubbel Solvalla 16/5-2014

171

LUNCHDUBBEL

 

Inga superroliga V65-lopp på Solvalla i mina ögon men om en dryg vecka kommer vi få våra lustar mättade när en hel armada av travsportens bästa hästar intar nationalarenan.
I LD-1 streckar jag två hästar: 5 Pericle Bi och 8 Random Shot. Pericle Bi har varit ute i två ruggigt tuffa femåringslopp på slutet och jag tycker han har visat att han inte är av den kalibern att han kan utmana femåringseliten. Inte ännu åtminstone. Men här möter han ett betydligt enklare motstånd och ska vara långt framme. Men att han bara ställer ut skorna och vinner är inte självklart. Jag dubblar med Random Shot som formen kommer allt mer för. Senast på Romme tycker jag han travade sådär sista biten och känslan var att han gick i mål med en del sparat. Jag räknar med att han är förbättrad här och med en vettig resa utmanar han om segern.

2 Rascal Zet blir klar favorit i LD-2 och han gjorde det bra senast. Jag vill ändå ha med två motbud: 5 Xenia GT och 7 Just Flying By. Xenia GT vill jag varna för, hon är klart på G!

LD-1: 5,8
LD-2: 2,5,7
Min raka LD: 5-5
Min roliga LD: 8-5,7

Tvilling, lopp 5: u-häst 5 Xenia GT mot 2,7

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelBlir det nytt VÄRLDSREKORD i den stora DUELLEN?
Nästa artikelInför V75 Gävle 17 maj 2014: Vad gör Truculent i starten?

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.