Lunchdubbel Solvalla 2/5-2014

211

LUNCHDUBBEL

 

Jag låser LD-1 med 1 Mercury Broline och 6 Air Frame. Läget mot för Mercury Broline men tar sig Örjan ut så är jag inne på att han vinner.

I LD-2 tar jag fem hästar: 1 Ritmo Di Poggio, 3 Artemis, 5 Umpire Sund, 6 Matterhorn och 7 Bacardi Razz. Öppet lopp och jag känner mig inte helt säker med fem hästar. Umpire Sund fick vi in en hygglig lunchdubbel med i hans senaste start och jag tycker han såg riktigt fin ut då. Plus med Lennartsson i vagnen.
Matterhorn har jag jagat i ett par starter, kan överraska vid klaff.
Bacardi Razz har rätt så bra kapacitet och får comebackande Kaj Widell i sulkyn. Håller tummarna för både häst och kusk, kämpa Kajan!

LD-1: 1,6
LD-2: 1,3,5,6,7
Min raka LD: 1-7
Min roliga LD: 1,6-5,6

Lycka till! 

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.