Lunchdubbel Solvalla 25/4-2014

214

LUNCHDUBBEL

 

LD-1 låser jag med 1 Nadal Broline och 2 Open Range. Nadal Broline är en klassig sort och strular det inte från innerspåret så bör han fortsätta segerraden. Open Range är dock en värdig motståndare och det kan bli en härlig duell. Debut bakom bilen för båda så för den som letar negativ info så finns det ju galopprisk. Vill man ha ytterligare en häst så är 9 Caddie Icon intressant. Såg fin ut vid vinsten på Gävle för en dryg månad sedan.

LD-2 är ett ganska öppet lopp som jag tänker testa att chansspika mig ur. Min förhoppning är att 9 Ladyofthelake inte blir speciellt betrodd här och då tycker jag hon är intressant som chansspik. Bör ge ett fint odds på lunchdubbeln. Hon håller fin form och har gjort idel fina insatser på slutet. Med en vettig resa så kommer hon att fälla många till slut.

LD-1: 1,2
LD-2: 9 Ladyofthelake
Min raka/roliga LD: 1-9

Lycka till!

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.