Lunchdubbel Solvalla 27/6-2014

165

LUNCHDUBBEL

 

Usch vad min tipparform är USEL! Inte mycket som går min väg just nu. Tycker det är dags att vända snart…

Solvallas lunchdubbel får jag inte mycket feeling för men jag testar ett lås i vardera avdelning och chansar lite. I LD-1 tar jag 1 Apollon Du Corta och 10 Julio De Luxe. Givetvis vinner väl favoriten 3 Askö Q då men jag tycker inte han är intressant som klar favorit även om Erik Adielsson sitter upp denna gången.

LD-2 låser jag med 1 Västerbo My Madame och 2 Quiteanotherstory. Västerbo My Madame är rask från start och kanske kan leda runt om om hon inte får alltför tuff press utvändigt. Sviker hon så hoppas jag att Kenneth Haugstad och Quiteanotherstory räddar mig med en sylvass avslutning.

LD-1: 1,10
LD-2: 1,2
Min raka/roliga LD: 10-1

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelDukat för Travfest i Halmstad!
Nästa artikelÖrjan Kihlström inför V75 Bergsåker 28 juni 2014

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.