Lunchdubbel Visby 29/4-2014

207

LUNCHDUBBEL

 

Raka lunchdubbeln på Halmstad satt men gav inte något odds att prata om. Jag är dock besviken på Santiago Wibb som bara blev tvåa i V4-4. Jag skrev att han var en av veckans bästa spikar och det fick jag såklart äta upp :S Han fick ju visserligen ett tufft slutvarv men jag tror inte han var som bäst. Bara att bryta ihop och komma tillbaka.

Premiär för Skrubbs, aka Visbytravet. Som jag skrivit tidigare så gillar jag säsongsbanorna och Skrubbs är inget undantag. En liten och mysig bana där det lönar sig att vara med där framme direkt då det brukar vara tufft att ta något från kön (bara för att jag skriver det så kommer väl alla vinnarna under premiären att komma från kön…).

LD-1 tror jag står mellan 2 Staro Family och 8 Simb General Lee men jag tar med luringen 7 Caviars Goldcard. Björn Röcklinger har säkert vässat lite extra när han åker till ”Öyn”.

LD-2 ser ut att gå till 2 Andromeda Du Nord. Hon står 40 meter före värsta hotet 10 Västerbo Guerrier och det känns som att det är galopp eller sjukdom mot.

LD-1: 2,7,8
LD-2: 2 Andromeda Du Nord.
Min raka LD: 2-2
Min roliga LD: 7-2

Spelar ni V4 så finns det ett skrällstreck i V4-4. 13 Feroso är en bra häst i grunden och skulle han löpa upp till lite av den kapaciteten han besitter så kan han definitivt runda till vinst här.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelInför V75 Örebro 3 maj 2014: Läget med Digital Ink?
Nästa artikelMack Lobell fick specialtårta på 30-årsdagen

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.