Måste få Gerta mig lite….ÄNTLIGEN!!!!!!

228
NORQVIST

Så har det vart Årsmöte i Västerbottens Travsällskap. Nu blir det förändringar iallafall… Tycker att det är intressanta nya namn i Styrelsen och jag hoppas att de ska tillföra mkt på min Kära Hemmabana. Vad som var rent fantastiskt var uppslutningen denna kväll. Kvällen innan var det trav och det vetesjutton om det inte var mer folk på mötet ikväll kontra travdagen igår… Häftigt!!
Det går alltså inte att ta miste på engagemanget som finns på travbanan, och nu är det bara att samla alla aktivt engagerade och börja arbetet framåt. Låt oss nu lägga pengarna på saker som gynnar oss hästägare framgent. Inga mer förlikningar, bötesbelopp eller onödiga Konsultarvoden hit å dit…. Kort sagt… Färdigslösat.
Det enda jag kan tycka… eller inte riktigt förstå, är att man på mötet ger ansvarsfrihet åt styrelsen… Om en Travtränare inte har F-skattsedel, så åker Licensen Pronto… Tydligen så tycker man inte att det är så allvarligt att VD debiterar Sällskapet för sin Konsultinsats… skriver på fakturan att F-skatt finnes… men har alltså ingen i verkligheten… det värsta är att det är samma Revisor i bägge bolagen…I BÄGGE!!!! Hur Korrupt är inte det??? Jag bara frågar…… Här snackar vi om oinbetalda skatter på ca 1 miljon kronor…. Som då i värsta fall Umåker tvingas betala… Då blir Hästägarna ännu mer Drabbade… Blir till att köra många 5000-kronors lopp framöver…jag säger då det….
Sen har vi detta oxå att se fram emot… i Outbetalda Prispengar…
http://www.vk.se/840923/svartbyggen-pa-umaker

Vidare två anställda som går hemma med full lön under uppsägningstiden … helt i onödan… Dom vill jobba & Vi arrangerar V75 sista helgen i april.

Summa summarum så ligger Prislappen på VD/Styrelse i Bortslösade Prispengar (Jo, Jag gör en direktkoppling här) i dagsläget på 1 mille…. sen tillkommer ev böterna för alla bygglov som ”Glömts bort” att sökas….+ att OM vi har otur tillkommer skatt på VD´s debiterade egna lön från sitt eget bolag till Sällskapet.
Liknar Kattskit om det är någon som undrar vad jag tycker…
Blev faktiskt lite förvånad över de plumpa uttalanden en fd. Styrelsemedlem Hela tiden hade under mötet… pratandes och kommenterandes hela tiden… Väx Upp, säger jag bara…

Min ExMake uttalade sig jättebra kring Ekonomin, så att vi fick veta att man faktiskt valt att redovisa siffror som skulle se bättre ut än det var i verkliga livet… men det är väl så man säger… Statistiken Ljuger alltid… eller… man kan visa allt med statistik….

Ser fram emot att Dammet ska lägga sig över Umåker igen…. så vi kan få ägna oss åt att Putsa upp och Städa till stället ända från grunden… Jag kan väl i ärlighetens namn säga att jag inte har fullt förtroende för styrelsen nu heller… Ni får nog vara beredda på att jobba er in i matchen… men nu känns det möjligt iallafall….

Vill offentligt Tacka världens Modigaste Jenny Persson, för sitt Digra Grävande och totala Engagemang…

Nu ska jag gå och lägga mig…. Ska bli rent Härligt att få vakna imorgon och få kalla idag för igår…:)))))

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.